Daca vrei un antreu gustos, gata in doi timpi si trei miscari, incearca reteta asta de „biscuiti” fara faina! Din zucchini cu parmezan. Sunt deliciosi si cu un sos de iaurt cu usturoi.
Citeste despre: Patison
Biscuiti de zucchini cu parmezan
Ai nevoie de:
- zucchini
- parmezan
- usturoi
- ulei de masline
- piper
Spala zucchini si taie-i felii rotunde. Din partea mai ingusta fa niste bastonase. Trage cateva secunde dovleceii in ulei de masline cu niste catei de usturoi, ca sa preia aroma minunata. Nu-i tine prea mult pe foc! Nu vrei sa se inmoaie.
Aseaza bucatile de zucchini pe o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra razuieste parmezan (Cum recunosti un parmezan autentic?) fara sa te zgarcesti si trimite la cuptor, la 200 C la functia grill, cateva minute, sa se rumeneasca.
Incearca si reteta: Omleta cu dovlecei, capere si anghinare
Foto: Raluca Constantin