
Omleta cu dovlecei, capere si anghinare
Omleta cu dovlecei, capere si anghinare este un preparat satios si plin de arome. In sezonul dovleceilor poate fi un mic dejun delicios.
Ai nevoie de:
- 5 oua
- 3 tipuri de dovlecei (2 pumni, cat sa acoperi fundul unei tigai)
- anghinare conservata
- capere
- ulei de masline
Taie in bucati mari dovleceii si anghinarea astfel incat omleta sa arate bine atunci cand vei taia o felie.
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste in el caperele, anghinarea si bucatile de dovlecel.
Distribuie-le uniform pe fundul tigaii. Intr-un castron bate ouale cu sare, usor, cat sa nu faca spuma, toarna-le deasupra si trimite tigaia in cuptor, sa se rumeneasca in tihna.
Incearca si reteta Dovlecei la cuptor
Foto: Raluca Constantin
Lasă un răspuns