Ulei de masline extravirgin 0.2 Cretan Mill 500 ml
Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline numai prin mijloace mecanice, prin presare la rece. Aciditate 0.2 %. Ambalat in recipient de sticla si cutie de carton.
Aciditatea uleiului de masline extravirgin determina gustul si calitatea acestuia.
Ideal este ca aciditatea sa fie sub 0.8 %. Presarea la rece face ca savoarea si aroma maslinelor sa se pastreze intacta, la fel si toate ingredientele naturale si proprietatile lor curative.
Folosit in mod curent, uleiul de masline contribuie la scaderea nivelului colesterolului rau si a riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare.
Nivelul de aciditate este exprimat in grame sau procente de acid oleic la 100 g de ulei si, in cazul uleiurilor de calitate, este intotdeauna mentionat pe eticheta. Un ulei excelent este cel cu o aciditate mai mica de 0,8% (aciditatea naturala este 0,1% – 0.8%) Citeste mai multe despre: Cum alegi uleiul de masline?
40.00 lei
În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00