Niki Enache (Osteria Ciao Niki) gateste la Sanatatea in Bucate doua retete savuroase cu paste: pappardelle cu hribi si panzerotti cu sos quatro formaggi
Pappardelle cu hribi
- pappardelle
- hribi
- ulei de masline
- usturoi
- patrunjel
- parmezan
- sare
Pappardellele se fierb in apa cu sare. Trei catei de usturoi se zdrobesc si se incalzesc impreuna cu uleiul de masline intr-o tigaie in care adaugam hribii feliati. Spre final presaram patrunjel proaspat. In aceeasi tigaie adaugam pastele fierte si scurse si mai lasam cateva minute pe foc. Inainte de servire razuim parmezan.
Citeste despre: Cum recunosti un Parmezan autentic
Panzerotti quatro formaggi

- panzerotti
- parmezan
- pecorino
- gorgonzola
- smantana
- nuci
- piper
Pregatim sosul quatro formaggi. Incalzim smantana, adaugam branza pecorino, parmezanul, gorgonzola.
Punem la fiert panzerotti in apa cu sare apoi ii scurgem, ii adaugam in sos si ii mai lasam cateva minute pe foc. Inainte de a servi mai razuim parmezan, presaram nuci coapte si piper roz.
Urmareste un episod din seria #ChefTalks pe canalul meu YouTube!
Vezi imagini de la filmari in galeria de mai jos!