Conopida picanta cu tofu afumat este o reteta vegana plina de arome si culoare. O bucurie pentru papilele tale gustative. Gasesti reteta mai jos.

Daca preferi conopida la cuptor, poti incerca si reteta de Placinta de conopida cu turmeric.

Conopida picanta cu tofu afumat

  • 150g de tofu organic afumat
  • 1 conopida mare
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite de curry
  • 1 lingurita de turmeric
  • 1/2 lingurita de paprika (iute)
  • sare neiodata
  • susan negru (pentru ornat)
conopida picanta cu tofu afumat
Conopida picanta cu tofu afumat

Conopida se separa in buchetele si se marunteste fin-fin. Se amesteca cu pudra de curry, turmeric si paprika.

Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa, usturoiul, ardeii taiati marunt. Adauga conopida care intre timp s-a colorat minunat de la curry si turmeric, si branza tofu taiata cubulete. Poti adauga si un strop de sos de soia.

Lasa-le sa se rumeneasca pe foc impreuna, pret de cateva minute. Inainte de servire presara deasupra seminte de susan negru.

Incearca si reteta: Supa Thai de morcovi