Reteta de supa thai de morcovi vine de la Tania Bordianu. Este o reteta 100% vegana si 200% gustoasa pe care merita sa o incerci.
Ingredientele si modul de preparare, in cele ce urmeaza.
Supa Thai de morcovi
- 5 morcovi
- 1 lingura de ulei de cocos
- 1 ceapa mica
- 3 catei de usturoi
- 3-4 cani de apa
- 3 linguri de unt de arahide
- busuioc proaspat
Taie ceapa si usturoiul marunt si pune-le la calit intr-o tigaie cu o lingura de ulei de cocos. Curata morcovii, taie-i rondele si pune-i in tigaie. Acopera cu apa si lasa la fiert. Adauga sare.
Cand s-au fiert, blendeaza bine si adauga o lingura cu unt de arahide, pentru cremozitate. Serveste supa Thai de morcovi impreuna cu busuioc proaspat.
Incearca si reteta de Salata Ruseasca