Filtrează

Ulei de Cocos Virgin TrioVerde

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Acest ulei de cocos virgin este 100% natural, presat la rece pentru a-si pastra toate beneficiile.

Cocosul este intalnit in produsele dermatocosmetice  sau pentru ingrijirea parului, mai putin in lista de cumparaturi pentru alimentatia noastra.

Ceea ce nu stim insa este faptul ca uleiul de cocos este deosebit de benefic pentru organism.

Uleiul de cocos este denumit „superaliment”

Principalele beneficii ale uleiului de nuca de cocos pot fi atribuite prezentei acizilor grasi cu lant mediu care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic.

Acesti acizi grasi sunt agenti antimicrobieni puternici, cu o eficienta ridicata impotriva virusurilor, ciupercilor si a multor bacterii

Beneficii oferite de uleiul de cocos:

  • Antifungic
  • Protectie cardiovasculara 
  • Accelerareaza arderea grasimilor
  • Detoxifiere 
  • Mentine sanatatea glandei tiroide 
  • Rol antiimbatranire 
  • Reduce grasimea abdominala
  • Consolideaza rezistenta osoasa

Uleiul de cocos este rezistent la temperaturi ridicate si nu se oxideaza usor. Punctul de ardere este la 180 grade Celsius.

Prin urmare, el poate substitui cu succes la gatit si la prajit untul, margarina si alte uleiuri sau grasimi. Se poate adauga in prajituri, in salate, chiar si in ceai sau lapte, deoarece creste absorbtia fitonutrientilor si antioxidantilor.

Se poate consuma de altfel si ca atare.

Disponibil in trei variante de volum : 125, 200 ml si 720 ml.

 

 

 

20.00 lei60.00 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara

Acest produs nu este prezent în stoc și este indisponibil.

Comanda telefonica
In perioada 19 august - 14 septembrie nu vom putea onora comenzile din magazinul online. 0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 21.00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Cocos Virgin TrioVerde”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *