Salata ruseasca, pregatita de Tania Bordianu si Marius la Sanatatea in Bucate, este potrivita daca ai ales un regim vegetarian sau daca vrei sa renunti temporar la carne. Si e si mai buna in perioadele de post.

Gasesti ingredientele si modul de preparare, mai jos.

Salata ruseasca

  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • 1-2 castraveti murati
  • 1 cana boabe de mazare congelata
  • seminte de floarea soarelui
  • mustar
  • fulgi de drojdie inactiva

Fierbe cartofii, morcovii si mazarea congelata. Taie cubulete cartofii si morcovii, castravetii murati.

Fa o maioneza din semintele de floarea soarelui (hidratate 2 ore), mustar si drojdie inactiva, toate blendate pana ce obtii o crema … de fapt un mustar vegetal, incredibil de gustos.

Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, nu-ti ramane decat sa amesteci toate ingredientele, intocmai ca la salata de boeuf.

Pofta buna!

Incearca si reteta de Supa Thai de morcovi