Salata ruseasca, pregatita de Tania Bordianu si Marius la Sanatatea in Bucate, este potrivita daca ai ales un regim vegetarian sau daca vrei sa renunti temporar la carne. Si e si mai buna in perioadele de post.
Gasesti ingredientele si modul de preparare, mai jos.
Salata ruseasca
- 2-3 cartofi
- 1 morcov
- 1-2 castraveti murati
- 1 cana boabe de mazare congelata
- seminte de floarea soarelui
- mustar
- fulgi de drojdie inactiva
Fierbe cartofii, morcovii si mazarea congelata. Taie cubulete cartofii si morcovii, castravetii murati.
Fa o maioneza din semintele de floarea soarelui (hidratate 2 ore), mustar si drojdie inactiva, toate blendate pana ce obtii o crema … de fapt un mustar vegetal, incredibil de gustos.
Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, nu-ti ramane decat sa amesteci toate ingredientele, intocmai ca la salata de boeuf.
Pofta buna!
Incearca si reteta de Supa Thai de morcovi