Rosiile umplute cu orez parfumat sunt o mancare savuroasa pe timpul verii, in sezonul rosiilor de gradina. O reteta extrem de simpla si plina de gust, pe care te invitam sa o incerci!
Rosii umplute cu orez parfumat
- rosii
- marar verde
- busuioc verde
- menta verde
- cimbru verde
- ceapa verde
- ulei de masline
- sare
- piper
Fierbe orezul cu sare. Intre timp, cu ajutorul unei linguri, scoate pulpa rosiilor. Pastreaz-o pentru ca o vei folosi in umplutura.
Marunteste verdeturile si amesteca-le cu orezul fiert, cu pulpa rosiilor, sare, piper si putin ulei de masline. Mirosul e grozav! Amesteca bine si umple rosiile cu acest orez parfumat.
Aseaza rosiile umplute intr-o tava, mai stropeste-le cu putin ulei de masline si trimite-le in cuptor.
Incearca si retetele: Puricei cu rosii | Tocana din dovlecei
Foto: Raluca Constantin