Rosiile umplute cu orez parfumat sunt o mancare savuroasa pe timpul verii, in sezonul rosiilor de gradina. O reteta extrem de simpla si plina de gust, pe care te invitam sa o incerci!

Rosii umplute cu orez parfumat

  • rosii
  • marar verde
  • busuioc verde
  • menta verde
  • cimbru verde
  • ceapa verde
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

rosii umplute cu orez parfumat

Fierbe orezul cu sare. Intre timp, cu ajutorul unei linguri, scoate pulpa rosiilor. Pastreaz-o pentru ca o vei folosi in umplutura.

Marunteste verdeturile si amesteca-le cu orezul fiert, cu pulpa rosiilor, sare, piper si putin ulei de masline. Mirosul e grozav! Amesteca bine si umple rosiile cu acest orez parfumat.

Aseaza rosiile umplute intr-o tava, mai stropeste-le cu putin ulei de masline si trimite-le in cuptor.

Incearca si retetele: Puricei cu rosii | Tocana din dovlecei

Foto: Raluca Constantin