Tare buna este maxi-bruschetta asta cu felii de vinete, rosii si branza moale de capra!

Bruschetta cu vinete si branza moale de capra 

  • pita/lipie
  • branza moale de capra
  • felii de vinete prajite
  • rosii
  • busuioc verde
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare grunjoasa

Usturoi, busuioc verde si ulei de masline. Le zdrobesti impreuna in mojar, cu sare grunjoasa. Unge lipia cu acest sos grozav si trimite la cuptor pentru cateva minute sa se rumeneasca. Prajeste feliile de vinete in ulei de masline si aseaza-le pe lipie.

Presara usturoi maruntit cubulete si aseaza si bucati de rosii zemoase. Adauga frunze de busuioc proaspat si bucati de branza. Cea mai buna in aceasta combinatie este branza cremoasa de capra.

Incearca si reteta: Rosii umplute cu orez parfumat sau Bruschetta Turn

Foto: Raluca Constantin