Cand ai ingrediente proaspete, orice mancare simpla devine savuroasa. Bruschetta Turn nu e ceva complicat de realizat in bucatarie. Si e un antreu sau o gustare delicioasa si spectaculoasa!
Bruschetta Turn
- branza moale de capra
- vanata
- rosie
- usturoi
- busuioc verde
- ulei de floarea soarelui
- chifla
Taie vanata in felii grosute. Dupa prajire va deveni grozava. Presara sare grunjoasa peste feliile de vanata. Lasa-le putin sa se odihneasca pe un prosop de hartie apoi prajeste-le in ulei incins, pe ambele parti. Scoate feliile de vanata pe un prosop nou de hartie care va absorbi excesul de ulei.
Taie chifla pe jumatate si rumeneste-o putin in tigaie pentru a deveni usor crocanta.
Taie si rosie in felii circulare, destul de groase.
Compune bruscheta: la baza o jumatate de chifla, usturoi tocat marunt si putin busuioc proaspat, apoi o felie de rosie, o felie de vanata, bucatele de branza de capra, si tot asa, pana ce epuizezi ingredientele. Inchide povestea cu capacul chiflet si ai obtinut astfel bruscheta turn. Spectaculoasa si mai ales gustoasa!
Incearca si reteta: Salata de cartofi
Foto: Raluca Constantin