Printre ingredientele pe care ni le ofera vara, fasolea pastai vine brat la brat cu o multime de preparate extrem de simple si gustoase. Incearca reteta de fasole galbena cu maioneza si usturoi!
Fasole galbena cu maioneza si usturoi
- fasole galbena pastai late
- maioneza de casa (galbenus, ulei, zeama de lamaie, mustar)
- usturoi
- iaurt grecesc
- patrunjel verde
- busuioc verde
- menta
Incepe prin a opari pastaile in apa cu sare. Intre timp, pregateste o maioneza de casa (galbenus, ulei, zeama de lamaie si mustar)
Aduga-i verdeturi proaspete patrunjel, busuioc si menta pe care e suficient sa le blendezi cu putina sare si ulei pentru a le transforma intr-un sos. Amesteca sosul verde cu maioneza de casa.
Taie pastaile oparite in bucati si amesteca-le cu maioneza verde. Daca vrei un sos mai usor, pune si o lingura de iaurt grecesc.
Incearca si reteta: