Printre ingredientele pe care ni le ofera vara, fasolea pastai vine brat la brat cu o multime de preparate extrem de simple si gustoase. Incearca reteta de fasole galbena cu maioneza si usturoi!

Fasole galbena cu maioneza si usturoi

  • fasole galbena pastai late
  • maioneza de casa (galbenus, ulei, zeama de lamaie, mustar)
  • usturoi
  • iaurt grecesc
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • menta

Incepe prin a opari pastaile in apa cu sare. Intre timp, pregateste o maioneza de casa (galbenus, ulei, zeama de lamaie si mustar)

Aduga-i verdeturi proaspete patrunjel, busuioc si menta pe care e suficient sa le blendezi cu putina sare si ulei pentru a le transforma intr-un sos. Amesteca sosul verde cu maioneza de casa.

Taie pastaile oparite in bucati si amesteca-le cu maioneza verde. Daca vrei un sos mai usor, pune si o lingura de iaurt grecesc.

Incearca si reteta: