Mai putin gatit si mai multe poze si filmulete postate pe retetele sociale. A fost o editie speciala de Sanatatea in Bucate, in care am aflat de la Iulia Ionescu (Digi 24) trucuri despre cum sa punem mancarea in valoare in postarile de pe Facebook si Instagram.
Salata de sfecla cu branza feta
- sfecla rosie
- branza feta
- rosii coapte
- microplante
- flori comestibile
Dressing:
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- patrunjel
- sare
Sfecla rosie se feliaza si feliile se aseaza pe frunze de salata verde. La fel procedam si cu rosiile coapte. Presaram si branza feta, microplante si flori comestibile. In mojar pregatim un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, patrunjel si sare.

- ardei copt
- fenicul
- rosii
- piersici coapte
- zucchini
- castraveti
- zeama de lamaie
- menta
- ulei
- fulgi de chilli
- microplante
- avocado

Vezi foto de la filmarile emisiunii 🙂
Urmareste inregistrarea emisiunii Sanatatea in Bucate din data de 30 iulie 2017: Salata de sfecla cu branza feta | Salata de ardei copt cu fenicul