Mai putin gatit si mai multe poze si filmulete postate pe retetele sociale. A fost o editie speciala de Sanatatea in Bucate, in care am aflat de la Iulia Ionescu (Digi 24) trucuri despre cum sa punem mancarea in valoare in postarile de pe Facebook si Instagram.

Salata de sfecla cu branza feta 

  • sfecla rosie
  • branza feta
  • rosii coapte
  • microplante
  • flori comestibile

Dressing:

  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

Sfecla rosie se feliaza si feliile se aseaza pe frunze de salata verde. La fel procedam si cu rosiile coapte. Presaram si branza feta, microplante si flori comestibile. In mojar pregatim un dressing din ulei de masline, zeama de lamaie, patrunjel si sare.

20374543_1387410218017010_1768846323884585656_n
Salata de ardei copt cu fenicul 

  • ardei copt
  • fenicul
  • rosii
  • piersici coapte
  • zucchini
  • castraveti
  • zeama de lamaie
  • menta
  • ulei
  • fulgi de chilli
  • microplante
  • avocado

salata de ardei copt cu avocado si fenicul
Cu ajutorul unui pealer obtinem fasii de castravete si zucchini pe care le marinam in zeama de lime, ulei de masline si chilli flakes. Pe frunze de salata verde asezam fasii de ardei copt, de zucchini, felii de piersici coapte, felii din pulpa de rosie si avocado, fenicul si microplante. Stropim totul cu zeama in care am marinat zucchini si presaram menta uscata si fulgi de chilli.

Vezi foto de la filmarile emisiunii 🙂

 

Urmareste inregistrarea emisiunii Sanatatea in Bucate din data de 30 iulie 2017: Salata de sfecla cu branza feta | Salata de ardei copt cu fenicul