Marius Tudosiei il are ca invitat la Sanatatea in Bucate pe Bogdan Doltu de la Impacthub. O prietenie intre doi iubitori de gatit acasa care s-a legat dupa o sesiune intensa de gatit in aer liber, la Vama Veche.
Marius si Bogdan au pregatit exemplar muschiulet de porc picant cu cartofi la cuptor, supa crema de usturoi si chutney de mango.
1. Muschiulet de porc picant cu cartofi la cuptor
Ingrediente:
- muschiulet de porc
- sare
- chilli flakes
- piper
- boia afumata
- cartofi
Muschiuletul de porc se portioneaza, se condimenteaza cu sare, piper si chili apoi fiecare bucata se sigileaza intr-o tigaie incinsa cate 30-40 de secunde pe fiecare parte. Carnea se pune apoi intr-un vas care va merge in cupor la 200 de grade.
2. Supa crema de usturoi
- cartofi
- telina
- ceapa
- usturoi
- apa
- smantana
- unt
- otet
3. Chutney de mango
Ingrediente:
- mango
- ceapa
- usturoi
- apa
- unt
- lime
- garam masala
- ardei iute
- zahar brun
Urmariti inregistrarea emisiunii Sanatatea in Bucate de pe 16 februarie 2014 Muschiulet de porc picant cu cartofi la cuptor | Supa crema de usturoi | Chutney de mango