O calatorie a simturilor, un ritual, uleiul de masline organic Rarum® vine cu aroma terroir-ului Terra Quente Transmontana, din regiunea nord-est a Portugaliei.

Acolo se intinde, pe cateva hectare plantatia de maslini detinuta de Maria Fernandes – un oleolog, artizan in adevaratul inteles al cuvantului, producator al acestui ulei de masline super premium. Rezultatul este un ulei surprinzator, cu o personalitate complexa,

Rarum® este un ulei cu personalitate care mangaie simturile, cu note pregnante de verde si amar, un ulei care iti mentine simturile treze pe intreg parcursul experientei.

Sigla aminteste de sarpele Uroboros, simbol al unitatii primordiale, al ciclului nesfarsit al timpului si al cautarii continue a sinelui dar si al tentatiei.

Bucura-te de experienta Rarum®!

Pregateste-te! Mirosul si gustul de o rara finete, aproape Proustian, vor activa caile misterioase catre amintirile tale. Si asa va incepe calatoria interioara.

Pregateste-te sa savurezi acest ulei de masline asa cum savurezi o ceasca cu cafea sau un pahar cu vin. Fara graba, degusta-l indelung, caci timpul este esential in orice proces de creatie.

Fiecare sticla sticla de 500 ml cu ulei extra virginRarum®, obtinut din agricultura ecologica, presat la rece (max 27˚C) vine cu un ambalaj elegant in care este inclus si un pahar albastru pentru degustare si de o fisa de degustator ce te invita sa apreciezi gustul de o finete aparte.

Ca si uleiul, paharul este special. Manufacturat din sticla colorata, in forma rotunjita, standardizat de International Olive Council inca din 1987 si folosit de degustatorii profesionisti. Culoarea sa are rolul de a ascunde culoarea uleiului, pentru ca aceasta sa nu influenteze perceptia in timpul degustarii.

Cauta Rarum in Bacania Veche

Pentru ca de la inceput Bacania Veche a fost casa artizanatului de exceptie, nu se putea sa nu aducem acest ulei premium pe raft in Barbu Vacarescu 49. Vei gasi doua sticle diferite de Rarum, cu aciditate diferita. Fiecare dintre ele poate fi achizitionata in varianta simpla sau varianta ambalata in care este inclus paharul special pentru degustare. Si fiecare sticla are pe eticheta semnatura producatoarei Maria Fernandes.

Rarum® poate fi un cadou minunat pentru pasionatii de fineturi ce apreciaza produsele organice!

Il poti comanda din magazinul nostru online sau vino sa-l iei din Bacanie (Barbu Vacarescu 49) si din Bacania Veche Delicatese&Gradina (Dacia 25)

Articol scris de: Raluca Constantin