14.12.2022 Edit: Suntem sold out, nu mai putem prelua comenzi pe care sa le si putem face bine! Prin urmare, ajungand la limita de sus a cantitatilor gatite si livrate, am oprit comenzile! Sper ca ne intelegeti optiunea de a face doar cat putem face bine, ca sa nu ne facem de bacanie!

Dragii nostri, ne bucuram sa va prezentam Meniul Festiv de Craciun din 2022. Speram sa va fie pe plac si sa savurati bucurosi si anul acesta bucatele pregatite de noi.

Iata-l mai jos, in varianta de lista:

Ca de fiecare data, va prezentam mai jos detaliile legate de comenzi.

Mancarea gatita pentru Craciun 2022 este afisata in Magazinul online Bacania Veche, in sectiunea Craciun 2022 Bacania Veche – care este primul buton al magazinului.
(A nu se confunda cu meniul zilnic #livrat, care este in sectiunea Mancare Gatita si Livrata – dar deja v-ati obisnuit cu aceasta sectiune!)

In acest director veti vedea sase sub-sectiuni, pentru fiecare zi de livrare/ridicare, incepand cu ziua de 19 decembrie, prima zi de livrare si ridicare si sfarsind cu 24 decembrie (ridicare pana la ora 13:00, livrare pana terminam de livrat)!

19 Decembrie

20 Decembrie

21 Decembrie

22 Decembrie

23 Decembrie

24 Decembrie

Cum comanzi:

 • plaseaza comanda de mancare exact pentru in ziua in care vrei sa o primesti sau sa o ridici
 • urmareste cu atentie sub-categoriile din Craciun 2022 Bacania Veche!
  (Daca intr-o comanda gasim, de exemplu, sarmale pe 22 decembrie si friptura pe 24 decembrie, vom da un telefon sa reconciliem datele, pentru ca livrarea catre fiecare destinatar se face intr-o singura zi.)

In situatia in care veti avea nevoie de livrare in mai multe zile (sa zicem ca pe 23 decembrie vrei sa trimiti masa de Craciun parintilor si pe 24 decembrie vrei s-o primesti tu), atunci te rugam sa faci mai multe comenzi, separate, cu numere de comanda separate ca sa putem urmari corect continutul, destinatia si valoarea!

Nu va cerem asta ca suntem cu nasul pe sus, ci pentru ca stim ca orice exceptie, situatie speciala sau modificare are sanse sa se transforme intr-o gafa. Si nu vrem sa gresim la una dintre cele mai importante mese din an.

Meniul e simplificat astfel:

 • Sectiunea de antreuri e cuprinzatoare, poti alege intre gusturi diverse.
 • Carnurile sunt prezentate separat, cu descrieri despre aromele implicate si tehnicile de gatire.
 • Garniturile sunt in continuare independente, ca sa le puteti asocia cum vreti cu carnurile favorite. Puteti combina mai multe garnituri la aceeasi rata, de exemplu!
 • Sarmalele sunt cu carne de porc, dar avem si o varianta vegetariana.

Comenzile trebuie facute pentru ziua in care vrei sa o primesti acasa, cu #livrare, sau cand o vei ridica din Barbu Vacarescu 49.

Nu expediem in tara, nu putem pune la curier mancarea din meniu, nu trimitem cu autocarul si nici la tren nu punem pachete: vrem ca mancarea sa fie 100% sigura!!!

Comenzile pot fi platite online, ca orice mancare gatita si livrata. Deja stiti drumul, e batatorit!

Pentru comenzile cu „Numerar la Livrare/Ridicare” va fi nevoie de o confirmare suplimentara prin achitarea integrala in Contul IBAN: RO10BACX0000000732448010, deschis la Unicredit Bank pe numele Bacania Veche SRL (un mail cu OP-ul la office@bacaniaveche.ro ajuta si mai mult).

Fiecare comanda plasata va fi urmata de un telefon din partea noastra, pentru confirmarea acuratetii datelor, a adreselor si continutului. E momentul in care pot fi facute completari.

IMPORTANT:

 • Data de start a preluarii comenzilor este 2 Decembrie 2022 (Vineri), ora 10:00.
 • Data de inchidere a comenzilor este 16 Decembrie (Vineri), ora 23:59, cu exceptia cazului in care se epuizeaza anumite stocuri pentru anumite produse in anumite zile, caz in care listele se blocheaza prin “Stoc epuizat”.
 • Comanda minima pentru livare este de 250 lei!
  Comenzile sub aceasta suma se ridica personal din Bacania Veche – Barbu Vacarescu, 49!