LE al articolului initial despre deschidere: Horeca Insight a desemnat Bacania Veche Delicatese si gradina al doilea cel mai bun bistro din Romania, asta dupa un vot mixt contributii egale ale publicului, oamenilor din industrie si a furnizorilor. In 2021, adica la doar 4 luni de la deschidere, in aceeasi categorie, bistroul nostru din #Dacia25 primea distinctia pentru locul 3.

_____________________
Nu va rusinati! Intrati! Am deschis Bacania Veche – Delicatese & Gradina (de ceva vreme!)

„It was the third of September/ That day I’ll always remember, yes I will” (The Temptations – Papa Was A Rolling Stone) – aceste versuri mi-au venit in minte atunci cand a trebuit sa ma gandesc la cum a inceput povestea Dacia 25 pentru echipa din Bacania Veche.

Numai ca nu era trei septembrie, ci 9 martie, insa probabil ca multi colegi isi vor aminti acea zi pentru simplul fapt ca au venit mai dichisiti la munca :))).

Marius Tudosiei ne-a ademenit pe toti cu promisiunea unei dupa-amieze petrecute alaturi de toti colegii ceea ce suna palpitant din start pentru ca multi dintre noi eram noi in echipa!

Nu a suflat insa nimic despre ce vom descoperi! Iar supriza a fost uriasa pentru toata lumea.

Am intrat intr-o cladire frumoasa de pe bulevardul Dacia (!) unde am descoperit un spatiu minunat pentru viitor proiect, dar mai ales o #gradinasecreta care promitea seri lungi de vara la umbra unui pahar, alaturi de oameni minunati.

Pe repede inainte, cinci luni mai tarziu, in peisajul bucurestean apare Bacania Veche – Delicatese & Gradina – unul dintre cele mai cool locuri de iesit – un loc cum numai Marius Tudosiei si Ioana Jucu puteau concepe.

Amenajat cu mult bun gust, cu multa verdeata, dar mai ales cu multa (!) mancare buna, Bacania Veche – Delicatese & Gradina este „the place to be these days”!

Cu un singur apel la 0741221123 sau 0783184297 puteti rezerva o masa pentru pranz sau cina. Organizam si brunch-uri, zile festive, botezuri, nunti si alte evenimente. Asa ca luati-va inima in dinti si sunati-ne.

Avem si o adresa de mail pe care de asemenea va incurajam sa o folositi pentru orice intrebare, rezervare si cate va mai trec prin minte: bacaniadinromana@bacaniaveche.ro!

Promitem sa va oferim cea mai buna mancare a noastra!