Meniul din 2021 e asemanator meniurilor noastre de Paste, insa trebuie sa recunoastem ca daca ocazia tot nu se schimba, ar fi pacat sa schimbam traditia.

Ne invartim intre aceleasi obiceiuri pentru Masa de Paste, care nu poate fi numita asa daca nu are o friptura de miel, un drob, niste oua rosii sau cozonaci pe ea. Mai adaugam de la noi ceva pasaret, putin peste, dar si cateva mancaruri vegetariene – pentru cei care pur si simplu vor sa treaca mai usor prin Sarbatorile Pascale.

Mancarea gatita pentru Paste este afisata in Magazinul online Bacania Veche, in sectiunea Paste 2021 – care este primul buton al magazinului.
(A nu se confunda cu meniul zilnic #livrat, care este in sectiunea Mancare Gatita si Livrata – dar deja v-ati obisnuit cu aceasta sectiune!)

In acest director veti vedea patru sub-sectiuni, pentru fiecare zi de livrare/ridicare, incepand cu 28 aprilie, prima zi de ridicare, si sfarsind cu 1 mai, cand tinem pravalia deschisa doar pana la ora 13:00!

Comanda pe 28 Aprilie
Comanda pe 29 Aprilie
Comanda pe 30 Aprilie
Comanda pe 1 Mai

INOVATIA 2020 pe care acum o perfectionam:

  • plaseaza comanda de mancare exact in ziua in care vrei sa o primesti sau sa o ridici
  • urmareste cu atentie sub-categoriile din Paste 2021!

Daca intr-o comanda gasim, de exemplu, drob pe 28 aprilie si friptura pe 1 mai, vom da un telefon sa reconciliem datele, pentru ca livrarea catre fiecare destinatar se face intr-o singura zi.

In situatia in care veti avea nevoie de livrare in mai multe zile (sa zicem ca pe 29 aprilie vrei sa trimiti masa de Paste parintilor si pe 1 mai vrei s-o primesti tu), atunci te rugam sa faci mai multe comenzi, separate, cu numere unice separate.

Nu va cerem asta ca suntem cu nasul pe sus, ci pentru ca stim ca orice exceptie, situatie speciala sau modificare are sanse sa se transforme intr-o gafa. Si nu vrem sa gresim la una dintre cele mai importante mese din an.

Meniul e simplificat astfel:

  • Sectiunea de antreuri e cuprinzatoare, poti alege intre gusturi diverse.
  • Carnurile sunt prezentate separat, cu descrieri despre aromele implicate si tehnicile de gatire.
  • Garniturile sunt in continuare independente, ca sa le puteti asocia cum vreti cu carnurile favorite. Puteti combina mai multe garnituri la aceeasi rata, de exemplu!
  • Sarmalele sunt cu carne de porc, dar avem si o varianta vegetariana.
  • A aparut si un cozonacel mai mic, pentru cei care nu vor sa se lase prada poftelor.

Comenzile trebuie facute pentru ziua in care vrei sa o primesti acasa, cu #livrare, sau cand o vei ridica din Barbu Vacarescu 49.

Nu expediem in tara, nu putem pune la curier mancare din meniu, nu trimitem cu autocarul si nici la tren nu punem pachete: mai ales in acest an vrem ca mancarea sa fie 100% sigura!!!

Comenzile pot fi platite online, ca orice mancare gatita si livrata. Deja stiti drumul, e batatorit.

Pentru comenzile cu „Numerar la Livrare/Ridicare” va fi nevoie de o confirmare suplimentara prin achitarea integrala in Contul IBAN: RO10BACX0000000732448010, deschis la Unicredit Bank pe numele Bacania Veche SRL (un mail cu OP-ul ajuta si mai mult).

Fiecare comanda plasata va fi urmata de un telefon din partea noastra, pentru confirmarea acuratetii datelor, a adreselor si continutului. E momentul in care pot fi facute completari.

Data de start a preluarii comenzilor este 02 Aprilie 2021, Vineri, ora 13:00. Data de inchidere a comenzilor este 25 aprilie, ora 18:00, la inchiderea Bacaniei, cu exceptia cazului in care se epuizeaza anumite stocuri pentru anumite produse in anumite zile, caz in care listele se blocheaza prin “Stoc epuizat”.

Asta pentru ca noi gatim pe masura ce livram, nu facem stocuri de mancare gatita, nu congelam mancarea – deci putem gati cu niste limite omenesti si de aceea ajungem uneori la aceasta limita superioara.

Pentru comenzile de cozonac de la Bacanie, va fi nevoie sa sunati pentru rezervare la 0752 202 103 – singura metoda de rezervare/comanda pentru acest produs.

Pentru a va asigura prezenta in lista de rezervari de cozonaci este necesara plata unui avans de 50 de lei/bucata, urmand sa achitati diferenta la ridicare sau livrare, dupa cantarirea cozonacilor.

Plata avansului se poate face fie prin OP in contul de mai sus, fie direct in Bacanie, cu cash sau card. Diferenta de plata (valoarea cantarita minus avansul de 50 de lei) va fi notata pe fiecare comanda de cozonac. Bonul fiscal se elibereaza la ridicare/livrare, avansurile fiind notate si pastrate pana in momentul in care aveti cozonacii in punga.

In continuare capacitatea noastra de productie a cozonacilor este de 40 de bucati pe zi!