Gatim zilnic pentru 500 de copii de la cateva gradinite din Bucuresti. Si facem totul dupa un meniu conceput pe sezoane, avizat si semnat de medicul nutritionist cu care colaboram, Alina Stoica, de doua ori/an, printr-o “ancheta alimentara” – documentul legal care atesta conformitatea % cu necesarul zilnic de calorii, proteine, glucide si lipide din alimentatia normala a unui copil.

Mai multe detalii despre meniul de la gradinitele cu care lucram, gasiti aici.

Meniul este echilibrat si acopera cea mai mare parte din necesarul zilnic al unui copil pentru o dezvoltare sanatoasa. Dar dincolo de ceea ce facem noi, pentru a ne asigura viitoare generatii sanatoase, fiecare familie trebuie sa-si dedice timpul copiilor si alimentatiei lor echilibrate.

Sambata si duminica, de la 12.30, pe Digi 24, la Sanatatea in Bucate, dedicam doua emisiuni alimentatiei sanatoase pentru copii. Sambata: un meniu complet cu supa, curcan cu orez&legume si biscuiti cu ciocolata neagra! Duminica, alaturi de Alina Stoica, discutam un pic mai tehnic, dar tot despre un meniu complet pentru cei mici.

Retetele si inregistrarea emisiunii cu Alina Stoica, aici.