Marius Tudosiei l-a invitat la Sanatatea in Bucate pe Aram Paronian – antrenor de fittness, personal trainer si pasionat de nutritie. Avem deci din nou retete sanatoase, recomandate de sportivi.
Impreuna au pregatit: vita cu cartofi dulci, salată armeneasca de sfecla rosie si mic dejun cu ovaz si fructe.
1. Vita cu cartofi dulci
- carne de vita
- cartofi dulci
- vin
- sare
- piper
- usturoi
Carnea de vita se taie felii groase de un deget, se bate usor si se pune intr-un vas cu putin usturoi, sare, piper si vin. Trebuie sa stea in frigider 1-2 ore sa se fezandeze apoi se prajeste. Cartofii dulci se curata si se taie in felii groase. Se dau la cuptor la 200 de grade.
2. Salata armeneasca de sfecla rosie
- sfecla rosie fiarta
- usturoi
- nuca
- sare
- iaurt
Sfecla se razuieste si se amesteca cu usturoi pisat, nuca pisata, sare si iaurt gras.
3. Mic dejun cu ovaz si fructe
- fulgi de ovaz
- apa calda
- scortisoara
- miere
- mix de seminte
- afine
- fulgi de migdale
- nuci
- goji
Fulgii de ovaz se inmoaie cu putina apa calduta. Se adauga scortisoara, miere, mix de seminte, afine, migdale, nuci.
Urmareste inregistrarea emisiunii Sanatatea in bucate din data de 6 iulie 2014: Vita cu cartofi dulci | Salata armeneasca | Mic dejun cu ovaz