Cea de-a patra editie a Fête de la Gastronomie (22-24 septembrie) are ca tema „Au coeur du produit – In inima produsului” si isi propune sa puna in evidenta importanta calitatii produselor folosite in universul gastronomiei, si mai ales diversitatea si bogatia produselor frantuzesti.
Fête de la Gastronomie / Sarbatoarea gastronomiei propune peste 30 de evenimente organizate de partenerii afiliati, iar programul complet al evenimentului poate fi regasit accesand următorul link : facebook.com/fete.gastronomie.roumanie.
Invitatul special din acest an va fi Fabrice Giraud, chef cuisinier la restaurantul parizian Maison Blanche, detinatorul unei stele Michelin.
Fête de la Gastronomie va avea loc in perioada 22-24 septembrie, in diverse locatii partenere si este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER), Ambasada Frantei in Romania, Institutul Francez din Romania si Business France alaturi de partenerii sai.
