Acum ca am incheiat cu bine sezonul 2024 de Bacania Veche Weddings, avem vreme sa mai si scriem putin despre ele.

De ce am ales sa facem Outdoor Weddings? Pentru ca e FUN!!!

Pentru ca una dintre cele mai importante zile din viata unui cuplu ar trebui sa fie acompaniate, dublate de cea mai buna mancare, dar si de cel mai bun bar!
Pentru ca nici deserturile si nici tortul nu mai trebuie sa fie aratoase-dar-fara-gust, ci facute din ingrediente reale, fara coloranti, fara arome inchipuite, fara mizerii!

Ei bine, au fost argumente suficiente! Acum facem #Outdoor #Weddings in fiecare an. Dar si #Botezuri in aer liber. Si corporate la iarba verde. Sau pe coclauri. Uneori in camp! Suntem pregatiti sa gatim oriunde!
E greu? Sigur ca da! Doar ca daca era usor, facea toata lumea! 

Un video creat de Aurelian Mirea care surprinde cel mai bine atmosfera de la una dintre nuntile din sezonul 2024.

Bacania Veche Weddings? O jucam bine pe asta!

Am trecut de 200-250 de nunti mari! Cele mai multe se intampla in aer liber, dar am facut micro-weddings, nunti intime, dar bestiale, (din 2021) si in #Dacia25, la noi la Bacania Veche – Delicatese si Gradina. La noi incap maximum 70 de persoane, insa in aer liber am gatit pana la peste 200 de petrecareti. 

Nunti in aer liber am facut enorm de multe la The Wedding House, multe la Conacul Serghiescu, dar si la Ulita Deal, la Ochisorul 13, la Gradina Lahovari, sau chiar la Valeni intr-o curte a unui tata care a scobit jumatate de deal sa ii faca loc de nunta fiicei lui!

Si am fost buni. Un pic inaintea vremurilor, pentru ca in momentul cand citeam in #TheNewYorkTimes ca trendul anilor viitori e cu #LiveCooking si #BBQLive la nunta, noi faceam asta de cativa ani deja.

Ne-am descurcat bine, i-am uimit pe oameni, pentru ca avem experienta in gatit. Am preluat retete de familie pe care le-am gatit pentru toti nuntasii. Si nu, nu erau retete romanesti, ci tocmai din Olanda! Reteta lui Tanti Mia, care nu parea sa aiba prea multe sanse sa iasa (40 de grame de orez la un litru de lapte?!) si totusi am facut Tarta ei Festiva pentru nunta nepotului!

Ne-am modelat directiile si am facut mereu #BufetAsistat – adica nu vin oamenii si mananca o mancare cu numele trecut pe o eticheta, ci am stat acolo! Pentru fiecare dintre ei! Ca sa le explicam, sa le povestim, sa le spunem inclusiv istoria hranei pe care o punem pe masa.

Mai multi oameni m-au intrebat de ce am acceptat sa facem #Weddings. Pentru ca li se parea ceva degradant. Well, nu si in felul in care o facem noi. Cu responsabilitate, cu pasiune si cu multa implicare. Si da, recunosc, e o buna ocazie sa ii invatam pe invitati tot felul de chestii: de la cum se procura hrana, la cum se prepara.

Daca vrei sa stii mai multe despre ce facem si putem face, da un <click aici> sau scrie-ne direct la <click aici: mailto:>

Poti rasfoi si prezentarea de aici >> Prezentare oferta generala Bacania Veche Weddings

Bacanul vostru,

Marius Tudosiei