Atat de repede zboara timpul incat a venit si momentul sa va prezentam Meniul Special pentru masa de Paste 2023.

Meniul de Paste – alege ziua in care vrei sa il ai pregatit pentru tine!

Asa cum v-am obisnuit, avem un meniu unic, dar pe care il gatim in fiecare zi de livrare  – 11, 12, 13, 14 sau 15 Aprilie 2023.
Acelasi in fiecare zi. Am multiplicat acest meniu pentru fiecare zi de gatire/livrare in parte! Vezi asta din datele notate in paranteza la fiecare produs.

Alege doar produse din aceeasi zi, pentru a va fi livrate simultan – gasesti sub-categorii PE ZILE in meniul din stanga al magazinului online, sub „PASTE 2023”!

In situatia in care pui in acelasi cos produse din zile diferite de livrare, ele nu vor fi livrate separat (de exemplu drobul pe 11 aprilie si friptura pe 13 aprilie), ci vei primi „un telefon de reconciliere a datelor”, ca sa stim in ce zi facem drumul catre tine. In situatia in care ai nevoie de produse in zile diferite (de exemplu le vrei pe 11 aprilie pentru parinti si pe 13 aprilie pentru tine), va fi nevoie sa faci doua comenzi separate, cu numere separate.

VREAU PE 11 APRILIE
VREAU PE 12 APRILIE
VREAU PE 13 APRILIE
VREAU PE 14 APRILIE
VREAU PE 15 APRILIE

Meniul e simplificat astfel:

  • Sectiunea de antreuri e cuprinzatoare, poti alege intre gusturi diverse.
  • Carnurile sunt prezentate separat, cu descrieri despre aromele implicate si tehnicile de gatire.
  • Garniturile sunt in continuare independente, ca sa le puteti asocia cum vreti cu carnurile favorite. Puteti combina mai multe garnituri la aceeasi rata, de exemplu!
  • Sarmalele sunt cu carne de porc, dar avem si cu carne de curcan si o varianta vegetariana.

Comenzile trebuie facute pentru ziua in care vrei sa o primesti acasa, cu #livrare, sau cand o vei ridica din Barbu Vacarescu 49.

Nu expediem in tara, nu putem pune la curier mancarea din meniu, nu trimitem cu autocarul si nici la tren nu punem pachete: vrem ca mancarea sa fie 100% sigura!!!

Comenzile pot fi platite online, ca orice mancare gatita si livrata. Deja stiti drumul, e batatorit!

Pentru comenzile cu „Numerar la Livrare/Ridicare” va fi nevoie de o confirmare suplimentara prin achitarea integrala in Contul IBAN: RO10BACX0000000732448010, deschis la Unicredit Bank pe numele Bacania Veche SRL (un mail cu OP-ul la office@bacaniaveche.ro ajuta si mai mult).

Fiecare comanda plasata va fi urmata de un telefon din partea noastra, pentru confirmarea acuratetii datelor, a adreselor si continutului. E momentul in care pot fi facute completari.

IMPORTANT:

  • Data de start a preluarii comenzilor este 17 Martie 2023 (Vineri), ora 10:00.
  • Data de inchidere a comenzilor este 7 Aprilie (Vineri), ora 08:00, cu exceptia cazului in care se epuizeaza anumite stocuri pentru anumite produse in anumite zile, caz in care listele se blocheaza prin “Stoc epuizat”.
  • Comanda minima pentru livare este de 250 lei!
    Comenzile sub aceasta suma se ridica personal din Bacania Veche – Barbu Vacarescu, 49!

Detalii despre listele cu rezervari pentru COZONACII de PASTE:

Ca in fiecare an, facem cozonaci cu aluat bine crescut, framantat de noi 100% manual, cum se face din batrani (probabil suntem printre putinii, daca nu ultimii care mai fac asta in Bucuresti) umplut cu nuca, stafide, rahat si cacao. Si cu drag din belsug.

Cozonac cu nuca si cacao 110 lei/kg

Cozoanc cu de toate (nuca, rahat, cacao) 110 lei/kg

Un cozonac are in jur de 1.1-1.2 kg (+/- 100 gr)

––––––

Cozonacul se poate comanda doar telefonic sau loco in Bacania Veche din Barbu Vacarescu nr 49

Tel. 0752 202 103 sau 021 210 12 22 si doar in baza unui avans de 50 lei/buc, care se poate achita cash sau card in locatie sau prin OP in contul cu mentiunea ‘avans pentru .. nr de cozonaci, data, precum si numele pe care este facuta rezervarea’.

Prima zi in care veti putea ridica comenzile este Duminica, 9 aprilie, ultima zi este Sambata, 15 aprilie, ora.12.00.

Toate bune,

Bacania Veche