Dragii nostri,

Am stabilit care va fi meniul de Craciun si Anul Nou 2017. Il regasiti mai jos, impreuna cu toate detaliile.

Cateva detalii de care va rugam sa tineti cont: 

  • Primim comenzi (si pentru Craciun si pentru Anul Nou) in intervalul 5-20 decembrie, ora 12:00.
  • Comenzile se dau EXCLUSIV prin telefon la 021 210 12 22 sau 0752 202 103 (sau direct in pravalie)
  • Pentru orice comanda este nevoie de un avans de 50% din totalul comenzii. Contul in care puteti face plata avansului catre SC BACANIA VECHE SRL: RO10BACX0000000732448010, Unicredit Bank. Va rugam sa trimiteti confirmarea platii pe adresa office@bacaniaveche.ro si sa specificati si ziua in care ridicati comanda pentru care ati platit avansul.
  • Inainte de Craciun, inchidem Bacania Veche pe 24 decembrie la ora 13:00. Redeschidem dupa Craciun in perioada 27-31 decembrie. In aceasta perioada puteti ridica comenzile pentru Anul Nou. Inchidem din nou pe 31 dec la ora 13:00
  • Va rugam sa va ridicati comenzile in intervalele precizate. Va rugam sa nu le lasati neridicate pentru ca ar fi o pierdere pentru toata lumea (indiferent daca le-ati achitat sau nu). Dorinta de a le ridica in alte zile/ore ar putea sa ne dea peste cap pe noi si pe ceilalti clienti.
  • Alimentele pot contine toti alergenii din lista de alergeni legal enumerata.
  • Comandati cu moderatie: nici noi nu muncim si nici voi nu aruncati.
  • Daca ati comandat mai mult decat aveti nevoie, mai intai incercati sa ne sunati ca sa reduceti cantitatile, apoi, daca nu se mai poate face nimic, incercati sa daruiti excesul cuiva in nevoie.  Cum sa limitezi risipa alimentara de Sarbatori (si nu numai)
  • Contactati-ne pentru orice nelamurire in legatura cu comanda voastra (modificari, anulari).
  • Alimentele pregatite de noi nu contin conservanti, asa ca ar trebui consumate intr-un interval rezonabil, astfel incat sa nu apuce sa se strice.
  • Ne rezervam dreptul de a inchide listele cu comenzi inainte de data limita precizata, in cazul in care vom considera ca volumul lor depaseste forta noastra de munca. Toate preparatele noastre sunt gatite de la 0.
  • Gatiti si mancati sanatos! Si cu masura!:)