Weekendul 10-12 noiembrie e prilej bun sa ciocnim paharele. La Casa Presei, Sala de Marmura, se intampla prima editie a Whisky Fest eveniment dedicat in intregime whisky-ului adevarat. 

Vor fi trei zile cu degustari, invitati de marca din domeniu, muzica buna, bucate alese si povesti din lumea whisky-ului.  Pentru ca, sa nu uitam, whisky-ul a fost bautura favorita pentru o seama de figuri istorice ca Frank Sinatra, Mark Twain, Sir Winston Churcill, William Faulkner sau George Bernard Shaw.

whisky fest

Festivalul va aduce intr-un singur loc peste 100 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome si gusturi, de la sortimentele cele mai populare pana la raritati cu o vechime mare, unele in premiera absoluta in Romania.

Vizitatorii festivalului vor afla de la expertii in domeniu cum un distilat de cereale ajunge de la alcool la o bautura senzationala, care este influenta lemnului de butoi in definirea gustului, de ce trebuie sa asteptam cateva zeci de ani pentru a ne delecta cu o bautura nobila sau care este diferenta dintre single malt, blend sau vatted malt.

Bilete, AICI!

Mai multe detalii pe whiskyfest.mixtopia.ro

Si daca v-am facut pofta, sa stiti ca si noi, in Bacania Veche, suntem pregatiti 🙂


14938318_1148297321922074_4153414547407183239_n