De maine livram in alte ambalaje, facute in Germania. La propunerea unui foarte bun prieten, ne-am mutat catre niste pungi absolut serioase: rezistente, perfect sigilabile si cu niste facilitati care vor conduce la evitarea erorilor.

Proprietatile pungii creste nivelul de securitate al mancarurilor transportate, punga fiind sigilata in bucatarie, dupa completarea comenzii si ulterior ea nu mai poate fi deschisa fara sa lase urme serioase (vizibile) – deci urmatorii care pot intra in contact cu caserolele sunt chiar clientii. Iar deschiderea – o sa vedeti – se poate face fix cu foarfeca! Asta pentru ca noua punga – numita Mancare Curata din motive lesne de inteles – este chiar o punga utilizata in industria de curierat.

Ca bonus pentru mintile noastre, pungile astea vin cu un buzunar suplimentar exterior, in care sa punem formularul de comanda printat – iar asta ne va scuti de batai de cap legate de incurcaturi, iar mai apoi de reparat incurcaturile pe care tot noi le-am facut.
La capatul celalalt – e foarte simplu: in caz de dubii legate de continut, clientul poate confrunta formularul de comanda din plicul exterior cu mailul pe care l-a primit in momentul in care a facut comanda online pe Shop-ul nostru (de AICI).

Greu de spart, greu de deformat, greu de deschis, greu de contaminat. De asta sunt „Mancare curata” ūüôā


Am si un mesaj B2B: daca ai si tu nevoie de pungi de felul asta, da-mi un semn pe marius [at] bacaniaveche [.] ro si te dau pe mana celui care le face in Germania si le aduce aici, la botul calului, pentru noi astia care trebuie sa ducem mancarea pe la oameni pe-acasa.