#sparanghelmania este sambata in Bacania Veche. De la 11.00 preamarim intr-un cadru organizat SPARANGHELUL ROMANESC si pe cultivatorii lui – Raffaele si Elena – de la Comana.
Ce poti face cu sparanghelul proaspat pe care il vei gasi la noi?
Cateva idei:
Risotto cu suc de sparanghel presat la rece
si alte Retete cu sparanghel romanesc
Bineinteles, vom coace si niste quiche-uri sau #plaquiche-uri :)) cu sparanghel si branzeturi romanesti – care proaspete, care maturate, care dulci, care picante.
Si asta nu e tot. Umplem si curtea cu verdeturi si legume cultivate sanatos, pentru ca vor veni iarasi la noi prietenii de la Legume Fericite, cu: salate, spanac, ceapa, usturoi verde, ridichi, stevie, mangold, kale, papadie, frunze de zmeura, sfecla rosie, radicchio, rucola, patrunjel radacina, pastarnac, telina, macris, menta si salvie.
Ne vedem la #sparanghelmania, sa sarbatorim inca un weekend de primavara romaneasca! #eatlocal #eatfresh #sparanghelromanesc#legumefericite
