Paste artizanale Mezze Penne Cinque Palmi

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

INGREDIENTE:: Faina de Grau Dur, apa.

Contine: GLUTEN.

Fara conservanti. Fara coloranti.

Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse.

Timp de fierbere: Al dente: 7 minute

Produs disponibil in ambalaj de 500 gr.

A se pastra in loc racoros si uscat.

Mezze Penne apartin familiei Penne si difera de acestea prin faptul ca sunt mai scurte. In limba italiana, termenul „Penne”se refera la stiloul din pana de gasca folosit candva pentu a scrie (pana era taiata oblic pentru a obtine un varf ascutit). Pennele sunt unul din formatele pentru care se cunoaste data aparitiei: in 1865, un producator de paste originar din San Martino d’Albaro (Genova), Giovanni Battista Capurro, a solicitat si a obtinut un brevet pentru masina de taiat in diagonala. Brevetarea acestei masini a permis taierea pastelor proaspete fara a le deforma tubulatura. In documentul pastrat in Arhiva Centrala a Statului Roma srie: „Pana in ziua de azi nu se putea obtine taietura diagonala decat manual cu ajutorul foarfecelor, metoda care pe langa faptul ca este foarte lenta si costisitoare, prezenta inconvenientul producerii unei taieturi neuniforme si deformarea pastelor.” Mezze Penne, datorita dimensiunilor mici, sunt perfecte pentru copii dar si pentru adulti, in combinatie cu orice tip de sos, fiind foarte versatile.

In plus, produsul nostru fiind extrudat printr-o matrita din bronz are suprafata poroasa, caracteristica care face ca pastele sa vina in uniune perfecta cu orice tip de sos, asigurand un preparat reusit chiar si pentru cei cu mai putina experienta in ale gatitului.

Produsul nostru fiind uscat la o temperatura joasa, pastreaza intacte gustul, aroma si culoarea naturala a graului dur de inalta calitate, precum si toate proprietatile nutritionale ale acestuia.

Pentru o preparare perfecta

Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
Puneti pastele la fiert si amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii pentru a pastra forma initiala a produsului.
Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.
Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.

19.00 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
1 Buc.
+
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00