Paste artizanale Tortelli ricotta e spinaci CinquePalmi
Tortelli ricotta e spinaci (CinquePalmi)
Tortelli fac parte din familia pastelor umplute, rezultate din uniunea dintre foaia de aluat cu ou si umpluturi la alegere, cu forme si continut variat. Pasta umpluta reprezinta un preparat traditional in toata Italia.
INGREDIENTE: Faina de Grau Dur (GLUTEN), OU, apa, branza Ricotta (ZER de LAPTE, LAPTE de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), Grana padano D.O.P. (LAPTE, sare, cheag), UNT 82% (smantana, culturi lactice, acid lactic), spanac congelat, salota, sare, piper, nucsoara, pesmet.
Alergeni: GLUTEN,OU, LAPTE.
Fara conservanti. Fara coloranti.
Timp de fierbere: Al dente: 3-4 minute
Produs disponibil in ambalaj de 250 gr.
Temperatura de pastrare: 0 – 4°C
Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):
Energie 950 Kj / 277 kcal;
Lipide 7,50 g – din care: acizi grasi saturati 2,80;
Carbohidrati 41,50 g – din care: zaharuri 4,60 g;
Fibre 2,20 g;
Proteine 11,70 g;
Sare 0,47 g.
Mod de preparare:
- Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
- Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
- Puneti tortelli la fiert si fierbeti timp de 3-4 minute (pentru al dente) amestecand in mod delicat pentru a pastra forma initiala a produsului.
- Scoateti tortelli din apa, condimentati si serviti.
27.00 lei
În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00