Cod rosu de iuteala in Bacania Veche! Sambata, pe 19 noiembrie am avut in pravalie unii dintre cei mai iuti ardei din lumeHabanero, Bhut Jolokia, Naga Viper, Trinidad Moruga Scorpion si Carolina Reaper.
I-a adus un pasionat de flacari pe cerul gurii care si-a antrenat papilele si care chiar cultiva astfel de soiuri dracesti, undeva in judetul Buzau – Ciprian Stan de la Chili Works.

Bineinteles, am avut si sosuri Chili Works: Iuteata, Naga Viper SOS, All Star Pain SOS, Dracu Gol, Jalapeno Feliati si Start Dust.
Si iute-iute ne-am incalzit gatind in curte un curcan Kung Pao – o reteta grozava, cu alune rumenite si un sos iute din ardei verzi si blanzi (de-ai nostri), Habanero red – carnos si aromat si Habanero paper lantern – mai subtire dar mai aprig.
PaulaAna Ciocolate a adus si ea praline negre si iuti (cu chili&lime).

Hot on Saturday