Suntem pregatiti pentru un nou sezon de Bacania Veche Weddings! Voi? Ce v-ati dori pentru 2024?

O nunta relaxata, informala sau mai degraba un eveniment elegant si un pic mai formal (servire la masa etc).

Un meniu cu/fara peste, cu/fara sarmale? Sau poate aveti preferinte culinare pe care vreti sa ni le impartasiti ?

Noi nu avem neaparat meniuri fixe, de aceea am creionat cateva ca sa va fie mai usor sa navigati printre ele si sa va faceti o idee despre ce am putea sa facem noi si sa avem un punct de plecare.

Specialitatea noastra sunt mai degraba nuntile relaxate si neconventionale, insa in timp am invatat sa avem grija de toti musafirii, de aici si posibilitatea a servi oaspetii la masa (sau doar pe unii dintre ei !).

Meniurile sunt echilibrate si combina preparate lejere cu influente mediteraneene, potrivite unei zile de vara, cu feluri de mancare romanesti, un pic mai aprige, dar cu nimic mai prejos ca gust (ex: platourile Turul Tarii sau sarmalele, pe care le putem servi direct din ceaun, din vase de ceramica in stil toscan sau direct la masa, dupa cum va e pofta si tema nuntii). Avem si un meniu mediteraneean cu gusturi care ne amintesc de mare, de soare si de toate vacantele la Marea Mediterana, dar si unul vegetarian.

Barbeque Live Cooking e un concept pe care l-am testat de atat de multe ori incat a ajuns un fel de „semnatura” pentru noi. Afumam la cald somon infuzat in gin, frigem pe jar pui marinat in lamaie & zaatar, umplem pitte cu porchetta homemade sau ne desfatam cu porumb copt! 

Iata mai jos, cateva variante de meniu (click pe link)

Daaar … meniul final si „desfasuratorul” il stabilim impreuna, pentru ca fiecare nunta e unica si merita un meniu gustos si memorabil 🙂

Cateva vorbe despre cake-bar. Prajiturile se pot degusta oricand la noi in Bacanie, unde gatim totul totul de la zero, in fata clientilor, fara plicuri si prafuri magice, fara gelatine, coloranti, afanatori sau stabilizatori. Si nu in ultimul rand, pentru ca am vazut destule, cake-barul nostru presupune suficient refill cat sa ajunga tuturor oaspetilor, nu doar celor care ajung primii la bar.

Vezi mai jos oferta noastra pentru Coltul de dulce! (click pe link)

Barul are in oferta bauturi fine, de buna calitate, inclusiv single-malt si cocktailuri contemporane, in tendinta, cu ingrediente high-end. Asta pentru ca ni se pare esential sa avem oaspeti bine-dispusi, dar fara dureri de cap si alte efecte „colaterale”.

Vezi mai jos oferta noastra pentru Open Bar! (click pe link)

Pentru o oferta completa si personalizata a fiecarui eveniment, trimite-ne o cerere la adresa evenimente@bacaniaveche.ro si vei primi varianta unui eveniment cu costuri complete, transparente, la cheie, fara niciun cost ascuns.