Dragii nostri, 

Pentru a va putea trimite o oferta cat mai apropiata de nevoile voastre, ne-ar ajuta sa stim daca va doriti o nunta relaxata, informala sau mai degraba un eveniment elegant si un pic mai formal (servire la masa etc). Daca va doriti un meniu cu/fara peste, cu/fara sarmale, etc. Sau poate aveti preferinte culinare pe care vreti sa ni le impartasiti ?

Noi nu avem neaparat meniuri fixe, de aceea am creionat cateva ca sa va fie mai usor sa navigati printre ele si sa va faceti o idee despre ce am putea sa facem noi si sa avem un punct de plecare.

 Specialitatea noastra sunt mai degraba nuntile relaxate si neconventionale, insa in timp am invatat sa avem grija de toti musafirii, de aici si posibilitatea a servi oaspetii la masa (sau doar pe unii dintre ei !). Meniurile sunt echilibrate si combina preparate lejere cu influente mediteranee, potrivite unei zile de vara, cu feluri de mancare romanesti, un pic mai aprige, dar cu nimic mai prejos ca gust (ex: platourile Turul Tarii sau sarmalele, pe care le putem servi direct din ceaun, din vase de ceramica in stil toscan sau direct la masa, dupa cum va e pofta si tema nuntii). 

Barbeque Live Cooking e un concept pe care l-am testat de atat de multe ori incat a ajuns un fel de „semnatura” pentru noi. Afumam la cald somon infuzat in gin, frigem pe jar pui marinat in lamaie & zaatar, umplem pitte cu porchetta homemade sau ne desfatam cu porumb copt! Meniul final si „desfasuratorul” il stabilim impreuna, pentru ca fiecare nunta e unica si merita un meniu gustos si memorabil 🙂

Iata mai jos, cateva variante de meniu (click pe link)

Cateva vorbe despre cake-bar. Prajiturile se pot degusta oricand la noi in Bacanie, unde gatim totul totul de la zero, in fata clientilor, fara plicuri si prafuri magice, fara gelatine, coloranti, afanatori sau stabilizatori. Si nu in ultimul rand, pentru ca am vazut destule, cake-barul nostru presupune suficient refill cat sa ajunga tuturor oaspetilor, nu doar celor care ajung primii la bar.

Vezi mai jos oferta noastra pentru Coltul de dulce! (click pe link)

 

Barul are in oferta bauturi fine, de buna calitate, inclusiv single-malt si cocktailuri contemporane, in tendinta, cu ingrediente high-end. Asta pentru ca ni se pare esential sa avem oaspeti bine-dispusi, dar fara dureri de cap si alte efecte „colaterale”.

Vezi mai jos oferta noastra pentru Open Bar! (click pe link)

Un meniu de baza costa 98 eur + TVA 19% si cuprinde tot ceea ce inseamna food & bar, inclusiv transport, pahare, vesela, costuri logistice necesare gatitului in deplasare.

Acestuia ii puteti adauga optional si tort, cake bar, un bar de gogosi sau un pie bar. 

Barmani. Ospatari. 

Lucram cu aceeasi echipa de aproape zece ani. Toti cunosc bine locatiile cu care colaboram, sunt draguti si foarte responsive la nevoile invitatilor. 

Numarul barmanilor si al ospatarilor se stabileste in functie de numarul invitatilor. 

La o nunta de 100 persoane vom avea nevoie de 1 barman si de 2 ajutori de barman si de 6 ospatari. 

O idee destul de clara va puteti face asupra costului final al evenimentului consultand documentul pe care l-am intitulat Centralizator costuri si care este editabil, tocmai pentru a putea simula diverse variante. 

Trebuie sa mai stiti despre noi si ca nu putem prelua evenimente sub 80 de persoane decat cu achitarea unei taxe suplimentare de 950 euro + TVA (insa numarul minim de invitati per eveniment nu poate cobori sub 50 persoane)

Daca va surade vreunul dintre meniurile trimise, dar ati vrea sa mai schimbati ceva pe ici, pe colo, nu-i nicio problema. Ne intalnim, discutam, propunem, gatim, degustam.

Sper ca propunerile noastre sa fie pe placul vostru.

Cele bune,

Ioana Tudosiei

 

Pentru o oferta completa si personalizata a fiecarui eveniment, trimite-ne o cerere la adresa evenimente@bacaniaveche.ro si vei primi varianta unui eveniment cu costuri complete, transparente, la cheie, fara niciun cost ascuns.