Din ce in ce mai multi vizitatori din alte tari vin sa guste din bucatele romanesti savuroase de la noi din pravalie, asa ca deschidem un nou capitol din viata pravaliei: Bacania Veche Food Tours  – Tururi Gastronomice la Bacania Veche. 
Suntem pregatiti sa oferim o experienta complexa a gustului autentic, in special pentru oaspeti straini ce se intampla sa vina in Bucuresti. Dar nu musai! 😊
De curand am deschis acest capitol din viata Bacaniei Vechi, cu un grup de oaspeti olandezi care au plecat incantati de gusturile romanesti.
Va lasam mai jos cateva imagini de la intamplarea savuroasa ce s-a petrecut in curtea pravaliei.
Meniul de degustare pe care il pregatim pentru aceste tururi gastronomice tine cont de sezon, dar se poate ajusta in functie de ceea ce crezi ca le-ar fi pe plac musafirilor tai.

Daca astepti prieteni de peste mari si tari, fa-ne o vizita impreuna cu ei la Bacania Veche pentru o experienta complexa a gustului autentic.
Cum poate arata un meniu pentru o degustare #bacaniavechefoodtours?
  • platou cu branzeturi romanesti proaspete si maturate (branza de burduf, telemea de oaie, cas dospit) si preparate din carne (babic, ghiudem, carnati afumati, sunculita cu usturoi) si legume de sezon de la producatorii locali
  • oua umplute
  • pateu de casa din ficat de pasare cu ghebe si Muscat
  • zacusca de vinete
  • salata de vinete (in sezon)
  • sarmalute in foi de vita sau varza
  • paine artizanala cu maia
  • selectie de prajituri de casa

Bineinteles, meniul se poate ajusta in functie de ceea ce crezi ca le-ar fi pe plac musafirilor tai. Scrie-ne cu 3-4 zile inainte pe office@bacaniaveche.ro, ca sa ne aprovizionam va asteptam cu masa pregatita.

In Bacania Veche putem organiza degustari pentru grupuri de maximum 12 persoane. Pentru grupuri mai mari, vizitam Bacania si mancam la Bistroul Bacania Veche the Charity Shop din Pipera.

In functie de disponibilitate, putem organiza o masa romaneasca in toata regula, cu produse de sezon, in functie de anotimp (ex: ciorba de loboda/ciorba de fasole boabe/ciorba de porc cu tarhon; salata de vinete; fasole batuta; mancare de stevie/urzici; sarmale in vitza de vie/saramura olteneasca de pui; praz cu limba de vitel; varza clujeasca, mamaliga cu hribi ca in Moldova; poale’n brau; prajitura cu visine.)

Ne gasesti si pe