Daca astepti prieteni de peste mari si tari, fa-ne o vizita impreuna cu ei la Bacania Veche pentru o experienta complexa a gustului autentic.
- platou cu branzeturi romanesti proaspete si maturate (branza de burduf, telemea de oaie, cas dospit) si preparate din carne (babic, ghiudem, carnati afumati, sunculita cu usturoi) si legume de sezon de la producatorii locali
- oua umplute
- pateu de casa din ficat de pasare cu ghebe si Muscat
- zacusca de vinete
- salata de vinete (in sezon)
- sarmalute in foi de vita sau varza
- paine artizanala cu maia
- selectie de prajituri de casa
Bineinteles, meniul se poate ajusta in functie de ceea ce crezi ca le-ar fi pe plac musafirilor tai. Scrie-ne cu 3-4 zile inainte pe office@bacaniaveche.ro, ca sa ne aprovizionam va asteptam cu masa pregatita.
In Bacania Veche putem organiza degustari pentru grupuri de maximum 12 persoane. Pentru grupuri mai mari, vizitam Bacania si mancam la Bistroul Bacania Veche the Charity Shop din Pipera.
In functie de disponibilitate, putem organiza o masa romaneasca in toata regula, cu produse de sezon, in functie de anotimp (ex: ciorba de loboda/ciorba de fasole boabe/ciorba de porc cu tarhon; salata de vinete; fasole batuta; mancare de stevie/urzici; sarmale in vitza de vie/saramura olteneasca de pui; praz cu limba de vitel; varza clujeasca, mamaliga cu hribi ca in Moldova; poale’n brau; prajitura cu visine.)