Paste artizanale Tagliatelle all’uovo CinquePalmi
Tagliatelle all’uovo (CinquePalmi)
Tagliatelle fac parte din familia pastelor lungi cu ou cu sectiune plata si sunt raspandite in toata Italia. Acest format provine din regiunile de nord a Italiei, in special din traditia gastronomica si culinara a regiunii Emilia-Romagna.
INGREDIENTE: Faina de Grau Dur, oua proaspete.
Contine: GLUTEN, OU.
Fara conservanti. Fara coloranti.
Poate contine urme de OUA, MOLUSTE, SOIA si FRUCTE USCATE deoarece este produs intr-o unitate care foloseste aceste ingrediente pentru alte produse.
Timp de fierbere: Al dente: 7 minute
Produs disponibil in ambalaj de 500 gr.
A se pastra in loc racoros si uscat.
Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):
Energie 1586 kJ/379 kcal
Lipide 4,60 g – din care: acizi grasi saturati 1,30 g
Carbohidrati 67,00 g – din care: zaharuri 2,00 g
Fibre 2,60 g
Proteine 15,90 g
Sare 0,10 g
Mod de preparare:
- Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
- Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
- Puneti pastele la fiert si dupa 3-4 minute, pentru a evita ruperea produsului, amestecati usor doar de cateva ori in timpul fierberii.
- Timpul de fierbere este indicativ pentru „al dente”.
- Finalizati prepararea in tigaie impreuna cu sosul.
18.00 lei
În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00