Dulceata de ceapa rosie Camara de la Munte

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Ceapa roşie este mai dulce, mai puţin usturătoare decât ceapa albă, dar conţine de două ori mai mulţi antioxidanţi, fapt ce o transformă într-o componentă importantă în lupta pentru o sănătate de fier.

Dulceața de ceapă roșie, trebuie știut că nu miroase a ceapă, este dulce acrișoară, ideală pentru a adăuga un ingredient nou mâncărurilor, iar scorțișoara adaugată îi conferă acestei dulceți un gust aparte și rafinat.

Dulceața din ceapă roșie este intâlnită în special în bucătăria franceză, dar tot mai multe gospodine din Romania au prins gustul acesteia. Dulceața de ceapă se face şi în România, în special în zona Transilvaniei, unde este considerat un preparat tradiţional.

Această dulceață este deosebită, se poate folosi la micul dejun pe pâine prăjită sau tartine de diferite feluri la care se alatură branzeturi cărora le va pune în evidență gustul fără a le anula aroma. Brânzeturile cele mai potrivite pentru această dulceață sunt : parmezanul, brânza de oaie stagionată și toate brânzeturile afumate.

Ingrediente: ceapă roșie 67%, zahăr 33%, scorțișoară. Conținut total zaharuri: maxim 45%. Produs de casă, sterilizat în baie de apă.

A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui.
A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.

Valori nutriționale (pentru 100 g):
valoare nutritivă 162 kcal
proteine 0,73 g
lipide 0,06 g
glucide 39 g
fibre alimentare 1 g

23.00 lei

✓ Livrare in 72h

This product is currently out of stock and unavailable.

Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00