Dulceata de afine Camara de la Munte
Bogata esență de sănătate și culoare a muntelui ne-a fost dăruită aici, în Munții Apuseni, sub formă de fructe de pădure, dintre care cele mai cunoscute, prețioase și folosite sunt afinele.
Negre-albăstrui-brumate, cu gust dulce-acrișor, astringent, afinele sălbatice sunt izvor de sănătate și conțin principii active care aduc beneficii importante organismului nostru.
În zilele noastre, având în vedere zona în care cresc afinele și dificultatea recoltării lor manuale, valoarea economică a afinelor sălbatice crește, fiind considerate un aliment ecologic.
Întregul proces de obținere a dulceții de afine sălbatice este unul manual: de la culesul fructelor pe munte, sortare, curățare, spălare, amestecare la foc mic, până la punerea în borcane și decoratul acestora.
Ingrediente: afine 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 45%.
Produs de casă, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.
Valori nutriționale (pentru 100 g):
valoare nutritivă 180 kcal
proteine 0,47 g
lipide 0,4 g
glucide 45 g
fibre alimentare 4 g.
23.00 lei
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00