FAQ
Pentru ca primim des intrebari pe anumite teme, am infiintat aceasta utila (spunem noi) pagina de FAQ.
Iata mai jos cele mai frecvente intrebari care vin de la clientii nostri, si raspunsurile noastre.
Care este marimea portiilor din meniul cu mancare livrata/meniul de Paste/meniul de Craciun?
In general, nu avem portii mici. Dar cu asta te poti descurca usor:)
Pentru livrarile de zi cu zi, ca idee:
*carnea de la felul principal are 180-200 de grame gatita (adica intre 240 si 300 in crud)
*ciorbele au peste 350 ml (iar aici gramajul difera in functie de densitate)
Pentru meniurile de Paste si Craciun, se intampla sa avem si file-uri sau coaste bucati intregi, pentru 4-6 persoane.
Glovo? etc
Nu livram cu terti.
Din pricina comisioanelor mari si pentru ca avem 3 masini de livrare. Ca sa livram „in 10 minute de la comanda” cu un serviciu din asta global, ar insemna sa-i dam afara pe-ai nostri.
Cu terti sau cu ai nostri, tot am fi fost nevoiti de matematica simpla sa punem comanda minima de 70 de lei!
De ce nu livrati „de azi pe azi”?
Nu putem. Ar trebui sa avem mancare pe stoc si nu facem asta ca sa evitam risipa.
Tot la ora 16 livrati pranzul ? De ce nu ajungeti mai repede?
Stim ca uneori se intampla, si as accentua pe „uneori”. De aceea la T&C, dar scris mare, cu rosu (spre deosebire de contractele de telefonie mobila unde fontul Arial de 5 este sfant!) am trecut un interval de livrare si nu o ora. Chiar nu intarziem frecvent. Nici macar des. Dar da, se intampla si asta.
La fel cum se intampla sa se stea mult la o coada la fastfoodcoffee. Sau ca un alt proces sa dureze mai mult. Si eu mi’as dori ca toate lucrurile sa iasa conform planului, dar stim ca viata reala nu e ca planul de pe hartie. Mai ales cand depinzi de foarte multe variabile.
Putem accepta gandul asta sau putem sa ne hate-uim intre noi pana la capatul zilelor.
De ce nu puneti etichete?
Cu mici exceptii, avem detalii pe site la fiecare mancare. Macar continutul de baza. Nu facem oricum „trickuri” – sa adaugam ingrediente „ca sa fie” ca de exemplu caju, susan, monoglutamat, zahar, extrasare sau alte dracii doar sa fie mancarea mai gustoasa!
Din pacate in ritmul in care lucram nu avem vreme sa etichetam fiecare caserola. Dar raspundem de fiecare data tuturor intrebarilor. In plus, gatim cum o facea mamaie: curat si explicit, nu e nevoie de precautii suplimentare!
Va asteptam in acelasi context cu:
*MENIUL PENTRU LIVRARI pe bacania veche [punct] ro – adica AICI
*in pravalia din Barbu Vacarescu 49 pentru pick-up si diverse cumparaturi
*la masa in Bacania Veche – Delicatese & Gradina
Si va multumesc pentru increderea de a lasa masa in seama noastra! Pe mine ma misca dintoteauna sa stiu ca mingea „e la noi”!
Marius Tudosiei
Bacanul Vostru