Cariere

Bacania Veche este o pravalie de familie, deci este in primul rand despre oameni, despre drag si respect pentru maini muncite.

De cand am deschis usile, in 2010, familia noastra a crescut de la an la an asa incat acum suntem peste 20 de oameni in slujba gustului autentic. Te asteptam si pe tine in echipa noastra! 🙂

Cautam ajutor de bucatar pentru bucataria de catering

Daca ai lucrat sau lucrezi intr-o bucatarie de catering, esti obisnuit cu oalele mari si 90% dintre GN-urile din jurul tau sunt 1/1, atunci esti potrivit! Nu trebuie sa stii bucatarie moleculara, nici nu vei avea de facut farfurii de decor. Trebuie sa stii mersul intr-o bucatarie si sa-ti placa sa gatesti (noi gatim si pentru copii).Program de lucru excelent: luni-vineri, 8 ore (incepand de la 7 dimineata), weekendurile – libere.

Meniul e variat si sunt slabe sanse sa te plictisesti, dar ai ocazia sa lucrezi cu ingrediente diverse si de calitate – poti invata cat de mult iti doresti. De fapt pot spune ca inveti mai mult decat intr-un restaurant mare, cantonat in aceleasi 20 de retete dintre care jumatate sunt din premixuri si congelaturi.

Echipa e mica, intelegatoare si prietenoasa. Banii la timp. Actele inca de la angajare, taxele la zi.
Vrei sa inveti si mai mult? Putem sa te trimitem si la scoala. Sau sa-ti dau din tonele de carti de gastronomie pe care le am peste tot.

Vrei sa experimentezi ceva (ingrediente, retete, tehnici)? Esti liber s-o faci. Asa inveti si mai mult, dar si mai repede.
Vrei sa castigi mai multi bani? Avem evenimente la care poti participa. Platit de fiecare data.

 Vanzator in Bacania Veche

E jobul cel mai frumos din domeniul acesta: lucrezi cu produse de calitate si cu clienti faini. Cu toate acestea, ne e greu sa gasim persoana potrivita. Dar poate ca esti chiar tu!

Daca stii Bacania, inseamna ca stii cam cum e acolo: produse artizanale din toata tara, vinuri bune, productie proprie diversa. Clientii sunt draguti si amabili, tocmai pentru ca sunt educati.

Da, exista si o parte „tehnica” de bifat: comenzi la furnizori, aranjat rafturile (inclusiv sters praful), raspuns la telefon, introdus facturi, rapoarte de zi sau verificari ale stocurilor – insa nimic in plus fata de ce-ar trebui sa faca un vanzator intr-o pravalie. In plus, insa, ai avea oportunitatea sa descoperi si sa propui furnizori si produse, categorii si directii noi.
Pentru ca suntem deschisi si ne place sa lucram cu oameni smart.

Daca vrei sa faci parte din echipa Bacania Veche, trimite-ne CV-ul tau pe adresa office@bacaniaveche.ro!


Daca vrei sa afli primul ce mai pregatim savuros in Bacania Veche, completeaza adresa ta de e-mail in campul de mai jos :)