Cariere

Bacania Veche este o pravalie de familie, deci este in primul rand despre oameni, despre drag si respect pentru maini muncite.

De cand am deschis usile, in 2010, familia noastra a crescut de la an la an asa incat acum suntem peste 20 de oameni in slujba gustului autentic. Te asteptam si pe tine in echipa noastra! 🙂

Coleg la vanzare in Bacania Veche

E jobul cel mai frumos din domeniul acesta: lucrezi cu produse de calitate si cu clienti faini. Cu toate acestea, ne e greu sa gasim persoana potrivita. Dar poate ca esti chiar tu!

Daca stii Bacania, inseamna ca stii cam cum e acolo: produse artizanale din toata tara, vinuri bune, productie proprie diversa. Clientii sunt draguti si amabili, tocmai pentru ca sunt educati.

Da, exista si o parte „tehnica” de bifat: comenzi la furnizori, aranjat rafturile (inclusiv sters praful), raspuns la telefon, introdus facturi, rapoarte de zi sau verificari ale stocurilor – insa nimic in plus fata de ce-ar trebui sa faca un vanzator intr-o pravalie. In plus, insa, ai avea oportunitatea sa descoperi si sa propui furnizori si produse, categorii si directii noi.
Pentru ca suntem deschisi si ne place sa lucram cu oameni smart.

Trimite CV-ul tau pe adresa ioana@bacaniaveche.ro.

Cautam ajutor de bucatar pentru bucataria de catering/gradinite

Cautam coleg/colega pentru o bucatarie in care gatim pentru evenimente, pentru bistro si pentru cateva gradinite. Ne-ar placea sa fii specializat/a pe ciorbe/supe.

Programul este de luni pana vineri, 6:30-15:00 (inclusiv pauza de masa). Liber in weekend. Prime/bonusuri pentru ore suplimentare si evenimente.

Avem nevoie de o persoana rapida, obisnuita cu munca fizica, cu dragoste si respect pentru meserie.
Ne dorim o persoana creativa, dar in acelasi timp obisnuita cu rutina, care sa lucreze in conditiile unei bucatarii specializate in catering.

Ritmul este intens in prima parte a zilei, insa e mai relaxat in partea a doua (12:00- 15:00). Gatim totul de la zero, fara premixuri, prafuri sau elemente prefabricate.

Apreciem bucataria romaneasca bine facuta, cu gustul de acasa, asadar poti aplica chiar daca ai gatit doar retete romanesti. Daca esti interesat, poti invata si altceva. Daca nu, post doar pentru bucatarie romaneasca.

Ne-am dori sa ai:
Experienta minim 2 ani intr-o bucatarie profesionala de catering; ideal, dar nu neaparat necesar, sa ai si experienta de gatit pentru copii (fara prajeli/grasimi, fara prafuri magice, etc);
Experienta in catering pentru gradinite, evenimente, nunti, targuri este un mare plus.

Descrierea jobului
Responsabilitati:
– participi la receptia materiei prime si ajuti la depozitarea ei conform cerintelor fiecarei categorii de produse.
– comunici [bucatarului sef] necesarul pentru ingredientele preparatelor de care esti responsabil, in functie de meniul saptamanal.
– verifici impreuna cu restul echipei meniul si detaliile de prepare a acestuia.
– respecti retetele existente, folosindu-ti experienta pentru a utiliza optim fiecare materie prima/auxiliara.
– propui si executi retete noi atat din bucataria nationala, cat si internationala, tinand cont de sezon. Traditionale sau creative, ambele sunt acceptate.
– la nevoie, participi la activitatea de cantarire si ambalare a produselor finite inainte de livrare.
– participi la asigurarea si mentinerea curateniei generale in bucatarie, impreuna cu restul echipei.
– participi la activitatile solicitate de seful ierarhic (bucatar-sef/supervisor/manager).

Beneficii:
– bonusuri, program bun, respect si intelegere pentru problemele personale, cand se ivesc.
– posibilitatea de a evolua profesional, de a invata lucruri si retete noi; masa de pranz/apa/cafea pentru consum intern.

Trimite CV-ul tau pe adresa ioana@bacaniaveche.ro.

Cofetar/patiser pentru gradinitele cu care lucram

Daca-ti place sa lucrezi cu aluaturi, te incanta ideea de a pregati bunatati pentru copii, esti o persoana organizata si serioasa, abia asteptam sa te cunoastem.

Noi, la Bacania Veche, gatim pentru copiii de la gradinite din 2016. Fara prafuri magice, fara prajeli sau grasimi inutile, fara ingrediente nefiresti. Asa cum gatim si pentru copiii nostri.
Facem asta zilnic, de luni pana vineri, uneori si-n vacantele oficiale.

Mai multe despre meniu si gradinitele cu care lucram poti citi aici -> Gatim pentru copii

Daca vrei sa faci parte din echipa Bacania Veche, trimite-ne CV-ul tau pe adresa ioana@bacaniaveche.ro!


Daca vrei sa afli primul ce mai pregatim savuros in Bacania Veche, completeaza adresa ta de e-mail in campul de mai jos :)