Meniul de Craciun din 2021 e asemanator meniurilor noastre de Craciun – practic ne invartim in jurul acelorasi obiceiuri pentru masa de sarbatoare!

Mancarea gatita pentru Craciun 2021 este afisata in Magazinul online Bacania Veche, in sectiunea Craciun 2021 Bacania Veche – care este primul buton al magazinului.
(A nu se confunda cu meniul zilnic #livrat, care este in sectiunea Mancare Gatita si Livrata – dar deja v-ati obisnuit cu aceasta sectiune!)

In acest director veti vedea sapte sub-sectiuni, pentru fiecare zi de livrare/ridicare, incepand cu ziua de 18 decembrie, prima zi de livrare si ridicare, si sfarsind cu 24 decembrie (ridicare pana la ora 13:00, livrare pana terminam de livrat)!

INOVATIA 2021 pe care acum o perfectionam:

  • plaseaza comanda de mancare exact pentru in ziua in care vrei sa o primesti sau sa o ridici
  • urmareste cu atentie sub-categoriile din Craciun 2021!
    (Daca intr-o comanda gasim, de exemplu, sarmale pe 22 decembrie si friptura pe 24 decembrie, vom da un telefon sa reconciliem datele, pentru ca livrarea catre fiecare destinatar se face intr-o singura zi.)

In situatia in care veti avea nevoie de livrare in mai multe zile (sa zicem ca pe 23 decembrie vrei sa trimiti masa de Craciun parintilor si pe 24 decembrie vrei s-o primesti tu), atunci te rugam sa faci mai multe comenzi, separate, cu numere de comanda separate ca sa putem urmari corect continutul, destinatia si valoarea!

Nu va cerem asta ca suntem cu nasul pe sus, ci pentru ca stim ca orice exceptie, situatie speciala sau modificare are sanse sa se transforme intr-o gafa. Si nu vrem sa gresim la una dintre cele mai importante mese din an.

Meniul e simplificat astfel:

  • Sectiunea de antreuri e cuprinzatoare, poti alege intre gusturi diverse.
  • Carnurile sunt prezentate separat, cu descrieri despre aromele implicate si tehnicile de gatire.
  • Garniturile sunt in continuare independente, ca sa le puteti asocia cum vreti cu carnurile favorite. Puteti combina mai multe garnituri la aceeasi rata, de exemplu!
  • Sarmalele sunt cu carne de porc, dar avem si o varianta vegetariana.

Comenzile trebuie facute pentru ziua in care vrei sa o primesti acasa, cu #livrare, sau cand o vei ridica din Barbu Vacarescu 49.

Meniu Craciun 18 Decembrie
Meniu Craciun 19 Decembrie
Meniu Craciun 20 Decembrie
Meniu Craciun 21 Decembrie
Meniu Craciun 22 Decembrie
Meniu Craciun 23 Decembrie
Meniu Craciun 24 Decembrie

Nu expediem in tara, nu putem pune la curier mancarea din meniu, nu trimitem cu autocarul si nici la tren nu punem pachete: cu atat mai mult in acest an vrem ca mancarea sa fie 100% sigura!!!

Comenzile pot fi platite online, ca orice mancare gatita si livrata. Deja stiti drumul, e batatorit!

Pentru comenzile cu „Numerar la Livrare/Ridicare” va fi nevoie de o confirmare suplimentara prin achitarea integrala in Contul IBAN: RO10BACX0000000732448010, deschis la Unicredit Bank pe numele Bacania Veche SRL (un mail cu OP-ul la office@bacaniaveche.ro ajuta si mai mult).

Fiecare comanda plasata va fi urmata de un telefon din partea noastra, pentru confirmarea acuratetii datelor, a adreselor si continutului. E momentul in care pot fi facute completari.

IMPORTANT:

  • Data de start a preluarii comenzilor este 2 Decembrie 2021 (Joi), ora 13:33.
  • Data de inchidere a comenzilor este 16 Decembrie (Joi), ora 23:59, cu exceptia cazului in care se epuizeaza anumite stocuri pentru anumite produse in anumite zile, caz in care listele se blocheaza prin “Stoc epuizat”.
  • Comanda minima pentru livare este de 250 lei!
    Comenzile sub aceasta suma se ridica personal din Bacania Veche – Barbu Vacarescu, 49!

Asta pentru ca noi gatim pe masura ce livram, nu facem stocuri de mancare gatita, nu congelam mancarea – deci putem gati cu niste limite omenesti si de aceea ajungem uneori la aceasta limita superioara.

Pentru comenzile de cozonac de la Bacanie, va fi nevoie sa sunati pentru rezervare la 0752.202.103 – singura metoda de rezervare/comanda pentru acest produs.

Pentru a va asigura prezenta in lista de rezervari de cozonaci este necesara plata unui avans de 50 de lei/bucata, urmand sa achitati diferenta la ridicare sau livrare, dupa cantarirea cozonacilor.

Plata avansului se poate face fie prin OP in contul de mai sus, fie direct in Bacanie, cu cash sau card. Diferenta de plata (valoarea cantarita minus avansul de 50 de lei) va fi notata pe fiecare comanda de cozonac. Bonul fiscal se elibereaza la ridicare/livrare, avansurile fiind notate si pastrate pana in momentul in care aveti cozonacii in punga.

In continuare capacitatea noastra de productie a cozonacilor este de 40 de bucati pe zi!