Mancarurile simple sunt, de fiecare data, experiente memorabile. Cine nu crede, sa incerce aceasta reteta incredibil de simpla si multumitoare. Ottolenghi Style 🙂

Ai nevoie de:

  • vinete
  • ulei de masline
  • iaurt grecesc
  • usturoi
  • menta uscata
  • cimbrisor proaspat
  • seminte de rodie
  • sare

Vinetele se taie in jumatati iar pulpa se cresteaza cu varful unui cutit.  Se stropesc cu putin ulei de masline si se coc pe Smoker Afumatoare BBQ Classic de la Campinggrill.ro 

Despre Smoker Afumatoare BBQ Classic, AICI.

Sosul de iaurt se prepara simplu: putin ulei de masline, menta uscata, sare si putin usturoi, cat sa avem cel mai gustos si cremos sos din cate s-au intalnit.

Vinetele coapte, usor afumate, caldute, racorite cu doua-trei linguri de sos de iaurt si decorate cu seminte de rodie din belsug, pot fi revelatia verii sau … a toamnei. Si asta-i un preparat care poate crea dependenta 🙂