La noi sezonul gratarelor se deschide inevitabil cu un porc rack. Sau cotlet de porc la grill cu o grozava crusta rumena si carnea frageda si suculenta. Sigur, pentru asta trebuie sa-ti placa si #slowcooking, pentru ca un porc rack desavarsit se obtine numai dupa cateva ore – 6-7 – de gatit lent.

Ingrediente:

  • cotlet de porc (cu tot cu soric, slanina si coaste) – un macelar bun va sti ce trebuie sa-ti ofere
  • rozmarin
  • cimbru
  • busuioc
  • sweet chilli sauce
  • sare
  • piper

Zdrobeste intr-un mojar ierburile, cu sare si piper si maseaza bine carnea. Las-o sa se odihneasca si sa se parfumeze. Mangai-o si cu sweet chili sauce si incredinteaz-o grill-ului. Ar ajuta sa ai in curte si Smoker Afumatoare BBQ Classic de la Campinggrill.ro

Uite-l aici la lucru! 🙂

Din cand in cand trebuie sa mai ungi carnea cu sos, pentru a se rumeni frumos. Interiorul trebuie sa fie moale si suculent.