Crispy pork belly e regele slow cooking-ului. O bucata zdravana de piept de porc, gatita ore-n sir la foc domol si rumenita la grill.

Crispy pork belly

  • piept de porc
  • morcov
  • ulei
  • ceapa
  • cimbru
  • ienibahar
  • cuisoare
  • telina
  • jalapeno
  • usturoi
  • sos de soia
  • sare

Intr-o oala de fonta toarna putin ulei, apoi aseaza un strat de ceapa taiata rondele si morcovi. Adauga bobitele de ienibahar, cimbru, cuisoare, frunze uscate de lamaie si sare.

Cresteaza in zigzag soricul de pe bucata de burta de porc si lasa-l la odihna in oala peste legume si mirodenii. Mai da-i gust cu sare si piper, o capatana de usturoi si un jalapeno.

Adauga si niste apa, acopera oala si trimite-l la cuptor sa se gateasca in voie. Practic, uita de el cateva ore. Scoate bucatile de carne din oala si aseaza-le pe grill, pentru a obtine un soric rumenit si crocant.

Pentru o rumeneala strasnica, un partener de nadejde este Smoker Afumatoare BBQ Classic de la Campinggrill.ro