Paste artizanale Tortelli al tartufo (CinquePalmi)

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Tortelli al tartufo (CinquePalmi)

Tortelli fac parte din familia pastelor umplute, rezultate din uniunea dintre foaia de aluat cu ou si umpluturi la alegere, cu forme si continut variat.

Pasta umpluta reprezinta un preparat traditional in toata Italia. Tortelli, format caracteristic regiunii Emilia-Romagna, se mai regasesc si sub denumirea de cappellaccio (varianta mai mare a formatului cappeletto care se deosebesc de tortellini prin modul de inchidere).

Tortelli, datorita dimensiunii lor pot fi facuti doar manual.

INGREDIENTE: Faina de Grau Dur (GLUTEN), OU, apa, branza Ricotta (ZER de LAPTE, LAPTE de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), branza Grana Padano D.O.P. (LAPTE, sare, cheag). Trufe negre, ciuperci, ulei, aroma, pesmet, piper, CERNEALA DE SEPIA (sepia officinalis).

Alergeni: GLUTEN, OU, LAPTE, MOLUSTE.

Fara conservanti. Fara coloranti.

Timp de fierbere: Al dente: 3-4 minute

Produs disponibil in ambalaj de 250 gr.

Temperatura de pastrare: 0 – 4°C

Valori nutritionale medii (pentru 100 gr):
Energie 1393kJ/333 kcal;
Lipide 9,30 g – din care: acizi grasi saturati 1,70 g;
Carbohidrati 41,50 g – din care: zaharuri 4,60 g;
Fibre 3,50 g;
Proteine 11,50 g;
Sare 0,75 g.

Mod de preparare:

  • Puneti apa la fiert in proportie de 1 lt la 100 gr de produs.
  • Cand apa incepe sa fiarba, adaugati sare (1 lingura cu varf la 2 lt de apa sau dupa gust) si asteptati sa reia clocotul.
  • Puneti tortelli la fiert si fierbeti timp de 3-4 minute (pentru al dente) amestecand in mod delicat pentru a pastra forma initiala a produsului.
  • Scoateti tortelli din apa, condimentati si serviti.

32.00 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
1 Buc.
+
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paste artizanale Tortelli al tartufo (CinquePalmi)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *