Platoul cu carnuri si branzeturi romanesti, proaspete si maturate 2 kg_Vreau EXTRA pe 24 decembrie
Gusturi autentice pe masa de Craciun. Toate de la mici producatori artizanali sau din productia de la Bacania Veche
La centrul mesei de sarbatoare, fa loc pentru aceasta selectie de carnuri si branzeturi romanesti proaspete si maturate, de la mici producatori artizanali, furnizori de incredere ai Bacaniei Vechi.
Am gandit acest platou astfel incat sa sature vreo 5- 6 persoane.
Editia de Craciun 2024 contine, pe langa legume si plante aromatice folosite pentru decor:
- Babic si ghiudem de Plescoi (usor picant)
- Carnati de mangalita
- Branza maturata de la Hoghilag
- Branza maturata de la Mesendorf 65
- Muschi file de porc afumat la fum de fag
- Sorici
- Toba
- Lebar
- Caltabos
Gramaj aproximativ 2 kg
Atentie!
Acest produs va fi livrat cu masinile Bacaniei Vechi doar daca va fi asociat cu unul dintre Meniurile de Craciun 2024. Nu facem livrari in tara.
Daca doriti sa comandati produsul separat, va rugam sa alegeti optiunea Ridicare din pravalia Bacania Veche (Barbu Vacarescu 49) si specificati ziua de ridicare in nota de comanda (20, 21, 22, 23, 24 decembrie). Acceptam doar plata cu card.
Programul pravaliei – Luni – Sambata 10.00 – 20.00. Duminica 10.00 – 18.00. Marti, pe 24 decembrie, inchidem la ora 13.00.
375.00 lei
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00