Millefeuille
Millefeuille din franceza Mille-Feuille, insemnand „o mie de foi”, cunoscut si sub numele de torta ‘Napoleon” este un produs de patiserie, facut din foi garnisite cu crema, fiind un desert tipic al bucatariei frantuzesti.
In mod traditional acest tort este compus dintr-un aluat crocant (in franceza Pâte Feuilletée), acoperit cu doua straturi de crema de vanilie (créme pâtissiére), insa exista si alte variante care inlocuiesc crema, cum ar fi frisca sau marmelada. De obicei ultimul strat de aluat, este acoperit cu o glazura peste care se poate adauga si zahar pudra vanilat.
Noi insa, l-am facut usor si racoritor, garnisit cu frisca si capsuni de cultura locala, gustoase si dulci.
Pentru ultimul strat am renuntat la glazura pentru a fi mai moale si mai usor de taiat, i-am pus mascarpone cremos.
Si, intre straturi, frunze de menta macinate pentru un plus de savoare si ciocolata alba.
Ingrediente: foietaj, capsuni, frisca, zahar, mascarpone, ou, ciocolata alba, menta.
Putem pregati Millefeuille cu capsuni numai in sezon (mai-iunie).
Produsele proaspete, care nu pot fi expediate prin serviciul obisnuit de curierat (in cazul nostru prin FanCurier) au nevoie de:
- comanda telefonica pentru a verifica disponibilitatea in stoc sau perspectiva de a le produce pentru Dumneavoastra.
- transport special din partea noastra, in conditii optime de temperatura.
- comanda minima pentru intreaga livrare, incluzand si produsele proaspete, de 250 lei.
In general nu detinem stocuri mari de prajituri, placinte proaspete sau alte creatii proprii, motiv pentru care am aprecia un interval suficient de mare in care sa ne lasati ragazul sa le producem. In cazul in care comanda voastra de produse proaspete este mai mica decat limita inferioara pentru care facem livrari, fie comandati si alte produse din magazinul online pana la atingerea valorii minime, fie achitati la livrare o taxa de transport de 45 de lei.
140 lei/kg
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00