KOFI TI – Socată cu zvâc

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Kofi Ti

Socată cu zvâc

Kofi Ti reinterpretează socata clasică. Socata cu zvâc are o rețetă originală ce inglobează câteva produse naturale românești – socul și oțetul de caise – alături de scoarța de cinchona (arborele de chinină), cardamom și lavandă. O explozie de gusturi și arome.

SIROP DE SOC PÂRÂUL FURNICII
Florile de soc culese de sătenii din Bunești în primele zile de vară sunt infuzate la rece pentru trei zile în atelierul de la Părâul Furnicii de către Sorin Neculae.

OȚET DE CAISE CERBUL ACRU
Produs la Fabrica de Oţet Slatina, cu tradiţie din anul 1970, oţetul premium de caise Cerbul Acru este obţinut prin lentul proces de fermentare naturală în acetătoare de lemn.

Pentru pasionații de Socată cu zvâc am creat DUZINA 

INGREDIENTE: apă filtrată, sirop de soc de la Pârâul Furnicii (apă, flori de soc, zahăr, lămâie, acidifiant: acid citric), sirop de cinchona (apă, scoarţa copacului de chinină, zahăr, acidifiant: acid citric), oţet din vin și caise de la Cerbul Acru, lavandă, cardamom, dioxid de carbon.
Conţine chinină naturală.

15.00 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
1 Buc.
+
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „KOFI TI – Socată cu zvâc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *