Filtrează

Faina Intermediara Moara cu Pietre 1 kg

5.00 out of 5
5.00 / 5 din 1 Recenzii

Faina intermediara de la Moara cu Pietre se obtine prin macinarea graului (cultivat in conditii ecologice) in totalitate la moara cu pietre. Astfel, in timpul macinarii, temperatura se mentine scazuta si se pastreaza toate calitatile nutritive ale graului. Faina intermediara (T80) poate fi folosita la cozonaci, prajituri.

Folosind faina intermediara macinata la moara cu pietre te vei bucura de o mai mare cantitate de fibre ce se regasesc in macinisul integral.  Datorita macinarii cu pietre, sunt pastrate toate elementele vii ale bobului de grau, iar acestea incep procesul de oxidare imediat dupa ce bobul a fost macinat. De aceea, este recomandata utilizarea fainii cat mai curand dupa macinare.

Faina de la Moara cu Pietre a fost testata de INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE – IBA BUCURESTI

Produs 100% natural, fara aditivi sau conservanti, macinat la moara cu pietre din Valea Mare, judetul Covasna (temperatura de macinare max. 30 grade Celsius)

Valori nutrititonale:
Aciditate 2,8
Gluten umed 19,75
Cenusa 1,15
Proteina 11,20

6.50 lei

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
1 Buc.
+
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
In perioada 19 august - 14 septembrie nu vom putea onora comenzile din magazinul online. 0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 21.00

1 recenzie pentru Faina Intermediara Moara cu Pietre 1 kg

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Elena

    – dacă vreţi să vedeţi pâine de casă facută din această făină, frâmântată de mână, puteţi vedea o succesiune de fotografii aici https://ilincaotgramesti.wordpress.com/2018/03/31/sambata-31-martie-2018-hai-acasa-la-tine-in-suflet/

    Altfel în cuvinte pot să vă spun aşa:
    – când făina a venit în contact cu lichidele la frământare am simţit puternic mirosul bobului de grâu sfărâmat între dinţi vara, pe deal, în lanul de grâu copt, când mergeam cu bunica la secerat.

    – pâinea este mulţumitoare, hrănitoare, săţioasă, după o felie îţi vine să te închini a mulţumire ca la sfâşit de prânz, nu se sfărâmă, se taie bine, are găurele în secţiune şi o culoare frumoasă.

    – la frământatul pâinii din imagini am folosit drojdie uscată şi ulei de măsline;

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *