Filtrează

Cremsnit

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Cremsnit (cremeș sau crempita) este o prajitura cu crema consistenta de vanilie si foitaj.

Stii povestea? Cremsnit-ul a fost facut celebru de Ištvan Kovačevič, un bucatar sarb. In 1953, Ištvan se angajeaza la Hotel Park din orasul Bled (o statiune montana din Slovenia) si introduce in meniul restaurantului kremna rezina – prajitura cu crema de vanilie, frisca si foitaj. Prajitura avut un succes rasunator. Pana in 2009, la Hotel Park se pregatisera 10 milioane de bucati.

Denumirea de cremsnit sau cremes, folosita in limba romana, este derivata din germanul Cremeschnitte („felie de crema”).

Cremsnit-ul pe care il facem in Bacania Veche este fara frisca. Din lapte, faina, unt, zahar si extract de vanilie pregatim o crema consistenta pe care o asezam frumos intre doua foi rumenite de aluat foitaj. Delicios!

Ingrediente: lapte, unt, faina, extract de vanilie, foitaj

Produsele proaspete, care nu pot fi expediate prin serviciul obisnuit de curierat (in cazul nostru prin FanCurier) au nevoie de:

  1. comanda telefonica pentru a verifica disponibilitatea in stoc sau perspectiva de a le produce pentru Dumneavoastra.
  2. transport special din partea noastra, in conditii optime de temperatura.
  3. comanda minima pentru intreaga livrare, incluzand si produsele proaspete, de 250 lei (doar in Bucuresti)

In general nu detinem stocuri mari de prajituri, placinte proaspete sau alte creatii proprii, motiv pentru care am aprecia un interval suficient de mare in care sa ne lasati ragazul sa le producem. In cazul in care comanda voastra de produse proaspete este mai mica decat limita inferioara pentru care facem livrari, fie comandati si alte produse din magazinul online pana la atingerea valorii minime, fie achitati la livrare o taxa de transport de 45 de lei.

65 lei/kg

Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 – L-D, 10.00 - 21.00

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cremsnit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *