Ceai de trandafiri Deliciul Mihaelei

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Ceaiul de trandafiri este o sursă extraordinară de antioxidanți, vitaminele A, C, D, E și K, pectină, acid citric, acid malic. Se folosește extrem de mult în medicina Ayurvedică, datorită multiplelor sale beneficii.

Mod de preparare: O linguriță de petale la 250 ml de apă fierbinte (nu clocotită). Vă recomandăm să lăsați la infuzat timp de 5 minute cu o felie de lămâie, și să adăugați miere după gust.

Este contraindicat persoanelor care iau medicamente pentru subțierea sângelui.

Ingrediente: Petale uscate de trandafiri

Cantitate: 15 g

22.00 lei

✓ Livrare in 72h

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00