Ceai de trandafiri Deliciul Mihaelei
Ceaiul de trandafiri este o sursă extraordinară de antioxidanți, vitaminele A, C, D, E și K, pectină, acid citric, acid malic. Se folosește extrem de mult în medicina Ayurvedică, datorită multiplelor sale beneficii.
Mod de preparare: O linguriță de petale la 250 ml de apă fierbinte (nu clocotită). Vă recomandăm să lăsați la infuzat timp de 5 minute cu o felie de lămâie, și să adăugați miere după gust.
Este contraindicat persoanelor care iau medicamente pentru subțierea sângelui.
Ingrediente: Petale uscate de trandafiri
Cantitate: 15 g
22.00 lei
✓ Livrare in 72h
În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.
Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00