Branza Raclette Arkase 200 g

0 out of 5
0 / 5 din 0 Recenzii

Branza raclette s-a nascut din frigul muntilor elvetieni: branza topita, cremoasa, calda a incalzit ciobanul si familia lui chiar si in cele mai reci zile de iarna.
Raclette a fost obtinuta initial prin incalzirea suprafetei netede a unei branze taiate in jumatate.

Branza topita a fost pusa peste alimente cum ar fi cartofi copti sau carne prajita.

Cuvantul francez racler inseamna a razui, asa ca raclette a desemnat branza proaspat razuita de secole. Carnea sau cartofii prajiti acoperiti cu branza erau serviti in mod traditional cu muraturi, cum ar fi castraveti murati sau ceapa murata.

Branza Raclette Arkase te duce pe cei mai inalti munti elvetieni si evoca bucuria momentului in care calugarii din vechile manastiri au gustat pentru prima data branza topita, moale, cremoasa.

Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat de origine romaneasca, cheag, cultui lacticee selectionate, clorura de calciu, sare max 2%, lizozim, continut de garsime raportat la substanta uscata: 30%

Pentru a comanda acest produs va rugam sa sunati direct in pravalie si va cantarim cantitatea dorita.

110 lei/kg

✓ In stoc, livrare in 24h in Bucuresti. Livrare in 2-3 zile in tara
Fara cont, dureaza un minut!
Comanda telefonica
0752 202 103 sau 021 210 12 22 - L-D, 10.00 - 20.00