Vrei sa faci cuiva drag o surpriza gourmet? Ai tot timpul la dispozitie o selectie dintre produsele vedeta din Bacania Veche. Toate sunt produse artizanal in Romania, naturale, fara aditivi, coloranti sau conservanti.

Ne-am gandit sa adunam in acest cos gusturi noi care-ti dau fiori de placere sau aromele care-ti trezesc amintiri din copilarie:  zacusca cu hribi din Moldova, miere cu scortisoara 100% naturala, de la o stupina din Sibiu, ciocolata artizanala pura, de la Paula Ana Ciocolate, specialitate din peste afumat de la Vale Putna, amestec de uleiuri presate la rece si de prima presa semnat de Adi Hadean, otet din visine produs la Slatina, ulei de masline adus direct din Grecia, cafea boabe single origin prajita artizanal, crema de mustar cu arome din tari indepartate, dulceata de cirese amare din Dambovita si vin Dragaica Rosie (Cabernet Sauvignon/Merlot/Pinot Noir/Shiraz) din Oltenia.

Il poti lua chiar asa sau il poti personaliza dupa pofta inimii, cu alte produse disponibile in pravalie. Daca te grabesti, ne-ar ajuta un telefon inainte.